10 maj 2022

Vin till spicy tuna rolls? Prova YOKO Riesling, ett vin särskilt utvalt för att matcha asiatisk mat med hetta | Vininformation

VINTIPS I SAMARBETE MED VINBANKEN
Ett utmärkt vin till asiatiska rätter med hetta!
- Vinbanken, maj 2022
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Tips från Vinbanken
YOKO Riesling är ett utmärkt val av vin till en maträttt som exempelvis spicy tuna rolls!
YOKO
Riesling, 2020
Artikelnummer: 52967
Alkoholhalt: 12 %
Volym: 750 ml
Tyskland, Pfalz
129 kr

Fyllighet

Sötma

Fruktsyra


Sushi


Stark mat

Nudelsoppa

YOKO Riesling med sin smakrikedom, fruktsötma och fräscha syra är en utmärkt partner till asiatiska maträtter från både Japan, Kina, Thailand eller Indien. Vinets karaktär möter på bästa sätt rätter med sötsyrlighet, kryddhetta från chili, ingefära eller wasabi och rätter som är rika på umami.

YOKO Riesling för sig världsvant tillsammans med både sushi, kryddheta nudlar samt thailändska soppor och grytor. Varför inte servera thailändsk scampi med kokosmjölk och röd curry?
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Anora Sweden AB.
Receptkort Sverige AB
BOX 92001
120 06 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar