27 maj 2022

Prisvärt och fruktigt vin från Sicilien med sommarvibbar! | 79 kr | CHILL OUT Terre Siciliane Catarratto Zibibbo och Organic - Vininformation

VINTIPS I SAMARBETE MED VINBANKEN
Trevlig prisvärt och fruktigt vin som verkligen gav sommarvibbar!
- Vinguiden, maj 2022
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Tips från Vinbanken
"Här möts man direkt i doften av de där härliga sommartonerna av fläder, som i kombination med de tydliga inslagen av honungsmelon skapar ett friskt och fräscht vin. Man känner verkligen av den lena men diskreta sötman i vinet, och tonerna som för tankarna till svensk sommar. Ett prisvärt och smakfullt vin som imponerar."
CHILL OUT
Terre Siciliane
Catarratto Zibibbo Organic, 2021
Artikelnummer: 55208
Alkoholhalt: 13 %
Volym: 750 ml
Italien, Sicilien, Terre Siciliane
79 kr

Smakintensitet

Syra

Torrt/Sött

Skaldjur

Fågel

Fisk

CHILL OUT Terre Siciliane Catarratto Zibibbo Organic - ett sicilianskt solkysst vitt vin, på ekologiskt odlade druvor från den familjeägda vingården Baglio Diar. Vinet finns nu att beställa i Systembolagets beställningssortiment!

Ett generöst vin i fruktig och blommig stil med smak av Sicilien. Vinet passar utmärkt till härliga fiskrätter eller skaldjur men är även perfekt som ett sällskapsvin.

"CHILL OUT Terre Siciliane Catarratto Zibibbo Organic passar väl med klassiska råvaror från Sicilien; sardiner, bläckfisk, musslor, krabba och andra skaldjur. Tack vare vinets aromatiska stil passar det även till rätter som smakmässigt har lite hetta i sig. Vinet kan också serveras precis som det är, som ett sällskapsvin. Har du inte upptäckt viner från Sicilien är det hög tid", säger Anna Bastin Löwgren, produktutvecklare för CHILL OUT.
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Anora Sweden AB.
Receptkort Sverige AB
BOX 92001
120 06 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar