15 maj 2022

Alla borde vara mer som Greta

Sluta att enbart köpa nytt
Som ni alla säkerligen förstår så förespråkar vi på Allaannonser att återanvända saker istället för att köpa nytt. Det är egentligen det som är grunden till att vi startade Allaannonser.se en gång i tiden. Alltså för att bidra till att göra alla begagnade prylar mer tillgängliga så att fler saker återfår liv istället för att slängas.

I veckans nyhetsbrev kommer vi tipsa om saker du själv kan göra för att få nytt liv i gamla prylar istället för att köra dem till tippen. För varje sak vi återupplivar istället för att slänga sparar vi lite på vår miljö och gemensamma framtid. Hoppas veckans tips kommer till användning så kan vi gemensamt faktiskt göra lite skillnad för vår planet och känna oss lite mer som Greta!

Rengör din ugn snabbt och enkelt
Att rengöra ugnen ligger troligen inte på din topplista över helgnöjen men när det börjar lukta bränt från tappade pommes frites och när ugnsluckan inte längre går att se igenom kan det vara dags. Här får du tips på hur du rengör din ugn snabbt och enkelt.
Så rengör du mikrovågsugnen på fem minuter
Vi har alla varit där. Mikrovågsugnen är full av konstiga fläckar som vi inte riktigt vet var de kommer ifrån och det luktar lite skumt...
Ekotipsen du inte får missa
Det är inte bara kakelfogar som blir vita igen av bikarbonat. Även dina skor blir som nya av det!Enkelt, billigt och utan skadliga kemikalier.
Att rengöra och få bort dålig lukt i tvättmaskin
Misstänker du att det är dags att rengöra din tvättmaskin eller tycker du att tvättmaskinen luktar illa? Tvättmaskiner behöver rengöras då och då för att kunna vara så...
Så ger du nytt liv åt dina trädgårdsmöbler
Trädgårdsmöblerna i Sverige lever onekligen ett tufft liv. De flesta av oss ställer nog fram möblerna på vårkanten, och sedan får de snällt stå utomhus i ett högst skiftande väder ända fram till hösten.
Bonus: Gör egen spolarvätska – med bara tre ingredienser
Tycker du att vanlig spolarvätska luktar blä? Och är onödigt dyrt?Det finns en lösning på det – gör din egen spolarvätska till bilen.Allt du behöver är tre ingredienser.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar