20 maj 2022

Grillvänlig klassiker till vässat pris - 79 kr. Låter det intressant? | Alkoholinformation

VINTIPS I SAMARBETE MED VINBANKEN
Intresserad av en klassisk Côtes-du-Rhône till pangpris?
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Tips från Vinbanken
Passar utmärkt till grillat nötkött och härliga charkuterier!
Jean Viderué
Côtes du Rhône, 2019
Artikelnummer: 56448
Alkoholhalt: 13 %
Volym: 750 ml
Frankrike, Rhonedalen, Côtes du Rhône
79 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR

Charkuterier

Grillat nötkött

Vegetarisk mat

Nu släpps en ny utmanare från Rhônedalen till det mycket fördelaktiga priset 79 kr. Vinet är dessutom från skörden 2019 som gav koncentrerade och kraftiga viner med härlig längd och elegans.

Jean Vidérue Côtes-du-Rhône är trots sin ytterst blygsamma prislapp ett vin som bjuder upp till dans och levererar alla de dofter och smaker som man förväntar sig i ett rött vin från denna klassiska vinregion i södra Frankrike.

Den välmeriterade internationella vintävlingen Gilbert & Gaillard har gett Jean Vidérue Côtes-du-Rhône den ädlaste valören, guld för årgång 2019, det är ett betyg som heter duga oavsett prislapp på ett vin!

Kryddor, lagerblad, hallon, körsbär, svartpeppar och solmogna björnbär tar för sig så fort du öppnat flaskan, allt i en generös och publikfriande stil som inte kommer att göra dig besviken.

Servera Jean Vidérue Côtes-du-Rhône till charkuterier, grillat kött samt till smakrika vegetariska rätter, eller varför inte bara som det är rakt ner i ett vinglas med stor kupa för att känna på dofterna och smakerna från södra Frankrike?
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Urban Wines AB.

Receptkort Sverige AB
BOX 92001
120 06 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar