7 maj 2022

Så gör du dina ugnsplåtar som nya

Smarta tips som imponerar på de flesta -
- Så att du på nästa bjudning kan imponera med smarta tips som får dina vänner att häpna!

Våren är här och man blir full av motivation till att ta tag i sådant som man kanske inte prioriterat under vinterns mörka dagar. Detta för att skapa struktur så att vardagen att bli mer harmonisk så avkopplingen i vårsolen blir just avkoppling. Ett hett tips är att sälja, donera, skänka, rensa eller restaurera sådant som du inte behöver. Det skapar en skön känsla av ordning och reda när det väl är gjort. Här har vi därför samlat lite nyttiga tips som devinitivt kan hjälpa dig på traven! Som bonus tipsar vi även om hur du kyler sommarens drycker blixtsnabbt så att du kan njuta när du rensat bland prylarna!

Här är fem saker du skall sälja istället för att slänga enligt Blocket
Vem gillar inte att rensa ut gamla saker och börja om på nytt, men allt du rensar ut är inte skräp. Nedan hittar du fem saker som du aldrig ska slänga!
3 sätt att kyla dryck snabbare än du trodde
Glömde du att kyla ner drycken inför grillhänget eller picknicken och behöver kyla den snabbt? Vi har provat på tre olika knep
Sakerna som du önskar att du aldrig gjort dig av med
Här är 10 saker vi grämer oss över att vi gjort oss av med.
Den ultimata guiden till att rensa hemma
Här kan du läsa om allt du behöver veta för att svara på livets stora frågor. Varför borde jag rensas, och framförallt HUR?!
Här är fem saker du ALDRIG ska slänga för miljöns skull
Vem gillar inte att rensa ut gamla saker och börja om på nytt, men allt du rensar ut är inte skräp. Nu avslöjar Blocket vilka saker du aldrig ska slänga.
Så blir dina ugnsplåtar som nya igen
Det bakas och det lagas mat och plåtarna blir allt smutsigare.Till slut är det kanske dags att ge dem en rejäl omgång?Här får du knepet som gör dina ugnsplåtar som nya – utan att blanda in onödiga kemikalier.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar