2 maj 2022

Årets hetaste topplistor är här!

Topplistor, topplistor och bäst i test!

Denna vecka har vi toppliste/bäst i test -tema på nyhetsbrevet då vi som jobbar med Allaannonser verkligen älskar detta ämne. Vi tycker att topplistor är ett perfekt sätt för att hitta inspiration till nya inköp såväl som att fördriva lite tid med. Därför tipsar vi denna vecka om några av 2020 års hetaste topplistor! Som bonus skickar vi även med lite topplistor inom andra kategorier än just saker du kan shoppa!

Robotgräsklippare test 2022
Ska du köpa robotgräsklippare och vill veta vilken som är bäst i test? Då har du hittat rätt!
Bäst Smartklocka 2022 – Test av 5 modeller
Har du funderat på att köpa en smart-klocka? Då är detta ett test du verkligen borde läsa!
Glass: Test av årets nyheter
Gör sommar och sol dig sugen på glass? Vi har testat pinnglass från GB, Triumf och 3 Vänner. För att en pinnglass ska kunna utses till bäst i test måste den ha en god, naturlig smak, aptitretande konsistens och gärna gå hem hos både barn och vuxna.
Här är de bästa myggfångarna för att hålla myggen borta 2022
Vill du hålla myggen borta? Då ska du använda dig av en myggfångare som skrämmer bort både mygg och andra irriterande insekter. Vi ger dig testvinnande myggfångare och en bra köpguide.
Dammsugare: 14 modeller i test
Söker du en dammsugare som gör ordentligt rent hemma? Vi testar kontinuerligt nya modeller från märken som Electrolux, Philips och Dyson. För att en dammsugare ska bli bäst i test måste den ha bästa möjliga prestanda till ett riktigt bra pris.
Högt tryck räcker inte när bästa högtryckstvätten ska koras
En stark motor hjälper inte när högtryckstvätten slutar fungera efter 27 av 300 rengöringar och en styv och svårhanterad slang gör spolningen utmanande.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar