22 maj 2022

Bästa tipsen inför vår och sommar

Bästa tipsen inför vår och sommar
Sommaren står inför dörren och med den spenderar de flesta av oss mer tid utomhus. I veckans nyhetsbrev har vi därför samlat några väldigt bra artiklar som ger dig tips inför denna härliga säsong och hur du får en utomhusmiljö att stormtrivas i!
Så lyckas du med rabatten i trädgården – expertens tips
Skapa din drömrabatt som du har glädje av hela säsongen – år efter år. Men för att lyckas behövs kanske lite tips och råd på vägen.
Högtryckstvätt eller såpa - så underhåller du trallen
Det finns många olika sätt att rengöra och behandla en trall på. Vi reder ut om det räcker med såpa och vatten för att göra rent, när högtryckstvätten ska fram och hur du oljar in trallen på bästa sätt.
Gräsmatta - 8 tips - Så får du grönaste gräsmattan
När våren och sommaren är på ingång är jakten på den grönaste gräsmattan åter igång! För att hjälpa dig på traven har vi samlat våra 8 bästa tips och råd på hur du sköter din gräsmatta.
11 enkla tips till den härligaste uteplatsen!
11 enkla tips på hur du kan göra din uteplats extra härlig i sommar! Allt från utebelysning till altaner och trädgårdsmöbler.
8 tips för att ta kontroll över ditt garage
Tillhör du dem som inte får plats med bilen i garaget, för där inne är det så stökigt att du inte vet var du ska börja reda upp i röran? Här följer åtta tips för att optimera garageutrymmet.
Lyft uteplats och trädgård – trädgårdsarkitektens tips
Vilka är de vanligaste misstagen i trädgården? Vilka växter passar för nybörjaren? Vad bör man tänka på innan man gör om? Hur får man det lättskött? Och vad kostar en trädgårdsdesigner? Trädgårdsarkitekten Karin Janrik svarar på några av våra vanligaste frågor.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar