29 maj 2022

Ett av Claude Monets mest kända konstverk – nu som rosé! - vininformation

Ett av Claude Monets mest kända konstverk – Näckrosdammen
Nu som ekologisk rosé!
Ett av Claude Monets mest kända konstverk, näckrosdammen – nu som ekologisk rosé!

"What I need most of all is color, always, always." – Claude Monet. 


Let it be pink!

Organic Monet Rosé är ett ekologiskt rosévin med fruktiga, ungdomliga och friska smaker med inslag av jordgubbar, hallon och smultron – och den är som bäst vid 8-10 °C

Monet Rosé passar utmärkt till säsongens alla trevliga tillställningar. Den fina designen sätter en extra guldkant både till vardag och fest. Ett vackert konstverk att samlas runt. Rosévin är inte bara en trevlig mingeldryck, utan också ett ypperligt matvin!

Servera gärna vinet till smakrika vegetariska rätter, fisk, fågel, skaldjur eller varför inte till enklare plockmat.

Näckrosdammen är ett av Claude Monets mest kända verk som han målade på sin egendom i franska Giverny. Idag är huset och trädgården i Giverny med bland annat den världskända näckrosdammen ett populärt besöksmål för beundrare av Monets konst. Nu kan du låta konststycket pryda middagsbordet och inspireras av den vackra näckrosdammen samtidigt som du sippar på ett härligt glas rosé!

Med Organic Monet Rosé kombinerar vi konst och vin! Utseendet på roséboxen får vilken dag som helst att kännas som om det är 30 grader och sol. Vi drömmer oss direkt bort till franska Giverny, denna pittoreska by med massvis av blommor och färg där Monet bodde. Ta hem en bit av Monets Frankrike och låt dig inspireras och imponeras.

Avnjut vinet för sig självt eller i sällskap av nära och kära till säsongens långa kvällar.
Organic Monet 2021
Årgång: 2021
Artikelnummer: 56731
Alkoholhalt: 11,5%
Volym: 3000 ml
Pris: 219 kr
Importör: Iconic Wines
Copyright © 2022 myTaste(publ)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar