31 maj 2022

Nyhet: Barolo till pangpris, denna vill du inte missa!

Jag ♥ kryssningar! Få 35 % rabatt på kryssningar + flyg-kryssningar och mycket mer

Ultimate Provence - More is more, nu är det ultimata rosévinet här! | Vininformation

Vinskribenter på nätet
Ultimate Provence – det ultimata rosévinet
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Ultimate Provence
Rosé, 2021
Artikelnummer: 56798
Alkoholhalt: 12.5%
Volym: 750 ml
Frankrike, Provence, Côtes de Provence
179 kr


Grillad fisk

Sallad


Sushi

KAN BESTÄLLAS HÄR
Rosévinet som inte lämnar något mer att önska
Det här är vinet för dig som älskar roséviner och vill ha något utöver det vanliga. Ultimate Provence uttrycker fräschör och finess av högsta möjliga kvalitet, elegant paketerat i den exklusiva signaturflaskan som blivit vinets signum.

Detta rosévin med ikonstatus kommer från hjärtat av Provence, rosévinernas Mecka. Ultimate Provence återfinns numera världen över på exklusiva barer och restauranger. Vingården ligger belägen knappa 20 km från Saint Tropez vid Frankrikes största naturreservat Maures. Här producerar man kompromisslöst rosévin av absolut högsta kvalitet.

När druvorna till uppnått optimal mognad så skördas dom nattetid under dygnets svalaste timmar, allt för att uppnå den fräschör och elegans som kännetecknar detta rosévin. Ett torrt, friskt och elegant ljusrosa vin med inslag av melon, hallon, rabarber och örter med ett långt avslut är resultatet av ett minutiöst utfört hantverk.

Ultimate Provence är ett strålande matvin, där sushi, grillad fisk samt smakrika sallader blir perfekta matchningar. Innan maten blir vinet även en perfekt fördrink med sin eleganta och friska stil.

Känner du igen flaskan? Kanske har du då också smakat på denna ljusrosa raritet på franska rivieran? Nu går det ultimata rosévinet äntligen att beställa på Systembolaget för 179 kr.

När flaskan är tom så misströsta inte, här har du din mest eleganta vattenkaraff till middagsbordet som kommer att göra gästerna avundsjuka.
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som vinälskare inspiration och tips på viner du inte visste fanns.

Vinbanken bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Vinbanken som sponsras av importören Urban Wines AB.
Vinbanken i Sverige AB
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!