21 maj 2023

Smarta tips för både plånbok och välmående!

Sluta släng ätbar mat!

Visste du att din kropp mår bra av att äta rester? Det är sant! "När till exempel potatis fått tillbringa en tid i kylen så händer det något med vissa av molekylerna. De genomgår en kristallisering och går från stärkelse till så kallad resistent stärkelse, vilket har samma egenskaper som nyttiga fibrer.

Detta ger bättre mättnad, glada tarmbakterier och ett lugnare blodsocker." Vi på Allaannonser redaktionen hade ingen aning men det här och mycket mer fick vi lära oss i artikeln nedan!

Veckans veckobrev är en härlig blandning av trevlig och intressant läsning. Håll till godo, vi hoppas du ska gilla den!

Kroppen älskar matrester – så tar du tillvara på överbliven mat
Bra för miljön och ekonomin!
Släng inte, för här finns hälsoguld att plocka.
5 idéer för en vackrare trädgård
Gör trädgården till ditt lustrum där du kan njuta och fylla på med ny energi. Här är 5 kreativa idéer för trädgården!
8 saker att göra regelbundet – för ett fräschare och renare hem
Här kommer en checklista på vad du kan göra för en grundlig sommarstädning. Bocka av alla punkterna på en helg, så har du det snabbt överstökat – och kan njuta resten av semestern med ett lättat (och rent) samvete.
Matkoll: Butikerna som är billigast på nyttig mat – och dyrast
Matpriserna skenar och livsmedelsaffärernas priskrig är i full gång. MåBra har jämfört och plockat ihop en matkasse med fokus på nyttig mat för hela familjen. Här är den billigaste nyttiga matkassen – och den dyraste.
Husmorsknep för finare blommor: Testa bananvatten!
De senaste åren har husmorsknepen trendat igen, vilket känns helt logiskt med både miljötänk och ekonomi i åtanke. Såväl kaffesump som äggskal har seglat upp som komplement till köpt växtnäring – och den senaste snackisen är bananvatten.
7 medelhavsväxter du kan ha i din trädgård – smarta odlingstips och expertråd
Drömmer du om en prunkande medelhavsträdgård med bougainvillea, citron- och fikonträd? Ge inte upp. Här är 7 medelhavsväxter du kan lyckas med i din egen trädgård.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar