14 maj 2023

Här är tipsen för en behaglig sommar!

Sommaren står runt hörnet!

Den här veckan har vi på Allaannonser samlat våra bästa tips för en behaglig sommar. Även om vädret inte nått våra förväntningar så är vi faktiskt redan i mitten av maj och vi är startklara med strandfiltar och stråhattar.

Oavsett om du bor i villa eller lägenhet så kan du med fördel odla dina morötter och potatisar i hink. Ta del av tipsen nedan för att veta hur och passa dessutom på att läsa om hur du gör så att myggen blir färre och sömnen bättre!

Så får du ut stickor på ett enklare och mer skonsamt sätt
Det finns sätt att göra det mer skonsamt att få ut de smärtande träflisorna – med något som alla har hemma.
Så här gör du!
Så blir du av med mossa i gräsmattan
På platser där gräset inte trivs kommer mossa som ett brev på posten. Tycker du inte om mossa gäller det att se till att gräset växer så det knakar.
Odla potatis och morötter i hink – så gör du!
Egenodlad potatis eller morot till middagen känns både lyxigt och gott. Att odla potatis och morötter i hink är dessutom lättare än du tror. Här förklarar vi hur!
Enkla doftknep som håller myggen borta
Visste du att mygg är känsliga för dofter, och att du kan ta hjälp av detta för att hålla myggen på avstånd?
Här är smarta doftknep som kan göra att du slipper mygg.
7 snygga och praktiska utekök för uteplatsen
Vill du kunna laga mat utomhus i sommar? Här tipsar vi om 7 snygga och praktiska utekök – från småskaliga med matlagningsyta till helt utrustade kök med kylskåp och grill.
Ny studie: Tyngdtäcke kan göra det enklare att somna – ökar melatoninnivåerna
Sover du dåligt? Då kan det vara värt att testa ett tyngdtäcke! En ny studie visar att melatoninhalten ökade med 30 % hos de personer som använde ett tyngdtäcke.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar