14 maj 2023

Nyhet - Bäst prisad barbera-box från Piemonte! - Vininformation

Fina betyg till DOC-klassad barbera!
Bäst prisade barbera boxen
Nu kommer äntligen Pietro di Campo Silenzio Piemonte – med smak av solmogna sommarbär, vanilj, choklad och örter. Ett perfekt vin att bjuda på till säsongens alla bjudningar, mingel och grillmiddagar.

4 av 5 Boxtoppen, april 2023

Pietro di Campo Silenzio Piemonte kommer från Piemonte som betyder "vid bergets fot" och ligger mycket riktigt vid de italienska alpernas fötter i nordvästra Italien. Vinet är tillverkad på den omtyckta druvan barbera. Pietro di Campo Silenzio Piemonte bär ursprungsbeteckningen DOC (Denominazione di Origine Controllata) - det näst högsta steget i Italiens vinlagstiftning.

Vinet bjuder på en härlig smak av solmogna sommarbär, söta körsbär, vanilj, choklad och örter och lämnar en härligt lång och rund eftersmak.

Pietro di Campo Silenzio Piemonte passar perfekt till en italiensk charkbricka med parmaskinka, salami, parmesan, mozzarella, oliver och färskt bröd. Servera till en pasta bolognese eller till en krämig salsicciapasta, gärna toppad med lagrad parmesan. Dessutom ett utmärkt vin att servera till smakrika grillrätter eller som sällskapsvin.

3L 239 kr= 59,75 flaska
Pietro di Campo Silenzio Piemonte Rosso
Ursprung: Piemonte
Artikelnummer: 50223
Alkoholhalt: 13%
Volym: 3000 ml
Pris: 239 kr
Druva: Barbera
Importör: The Wine Team
Copyright © 2023 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar