26 maj 2023

Air pro 3 - In-ear hörlurar, vattentät smartklocka, borsthuvuden för Oral-B och andra deals!

Håll i hatten älskade prenumeranter!
Denna vecka är det en lite speciell sponsor som sponsrar nyhetsbrevet. För att vara helt transparent med er prenumeranter så berättar vi därför att dom inte betalar något för att vi ska skicka ut deras erbjudande till er. Anledningen till det är att dom har lyckats övertyga oss om att deras erbjudande är så pass attraktivt att dom endast ska betala för de köp som ni gör i deras webshop. Vi var lite tveksamma till denna modell innan vi såg deras erbjudanden. Men titta nedan så förstår ni säkert varför vi accepterade deras förslag :)

Air pro 3 - In-ear hörlurar som är brusreducerande. Kompatibla med både iPhone och Android. Ord. pris 899 kr, ditt pris 149 kr
Air pro 3 - In-ear hörlurar som är brusreducerande. Kompatibla med både iPhone och Android. Air pro 3 stödjer binauralt samtal, vilket betyder att både vänster och höger hörlurar kan användas separat. Hörlurarna har inbyggd mikrofon, Siri-funktion, touch-sensor och high-fidelity stereo och bas.
Vattentät smartklocka 116 Plus med blodtrycksmätare. Ord. pris 499 kr, ditt pris 169 kr
Vattentät smartklocka med en mängd olika funktioner som underlättar din vardag. Blodtrycksmätare, hjärtfrekvensmätare, sömnanalys, alarm, distansmätare, stegräknare, kaloriförbränning samt fjärrutlösare när du vill ta en bild med din telefon. Du får även notifikationer för sms, telefonsamtal eller sociala medier och kan även besvara samtal. Fullt kompatibel med iPhone och Android.
Storpack tandborsthuvuden som är kompatibla med Oral-B. Välj mellan 16- och 32-pack. Ord. pris 299 kr, ditt pris 139 kr
16-pack med tandborsthuvuden som är kompatibla med Oral-B. För renare tänder och bättre borstning. Byt borsthuvud med jämna mellanrum för att få det bästa resultatet. Du kan även välja om du vill köpa 32-pack.
Portabel Air Cooler som kyler, fuktar och rengör luften. Ord. pris 1799 kr, ditt pris 799 kr
Behändig och portabel luftkylare. Air Cooler kyler, fuktar, cirkulerar och rengör luften. Lätt att använda och hjälper dig att hålla en behaglig temperatur inomhus.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar