24 maj 2023

Grymt vin till grillat - rött fynd för 99 kronor | Vininformation

Mat- & vin på nätet!
HITTA VINET HÄR
Njut av grillen!
Nu när vi är inne i grillsäsongen så är vi på ständig jakt efter bra grillviner som gör att matupplevelsen höjs ännu mer. Den där känslan när man hittar ett perfekt vin till grillen är efterlängtad. Och om man ska vara helt ärlig så är portugisiska viner några av de allra mest matvänliga när det kommer till just grillrätter. Med sin fruktighet och något kryddiga framtoning passar de perfekt under grillsäsongen. Just i det här fallet har vi vänt blicken mot södra Portugal där vin hittat Segredos de Sao Miguel som är ett av de absolut bästa vinerna du kan få tag på för under 99 kronor. Det bästa av allt är att det passar perfekt till grillat! Missa inte ett av de allra bästa grillvinerna.
BESTÄLL VINET HÄR
REKOMMENDERAT RECEPT
Grillade lammracks med chiligremolata och rödvinssås

60 min

Medel hetta

5 / 5

Man måste inte alltid satsa på den klassiska ryggbiffen eller entrecoten när man ska grilla. Varför inte ta lammracks som du sedan har en god och lagom het chiligremolata till? Ihop med vinet kommer du märka av hur de fruktiga inslagen i vinet kommer gifta sig perfekt med de lite småsöta men även heta tonerna i rätten. En perfekt mat- och vinkombination.
TILL RECEPTET
Segredos de São Miguel
Organic, 2022
Artikelnummer: 2603
Alkoholhalt: 13,5%
Volym: 750 ml
Ett ungt och fruktigt vin med rejäla mörkbäriga toner i form av blåbär, björnbär och svarta vinbär. Vinet bjuder på en lite pepprig och örtig doft som ihop med frukten skapar ett väldigt matvänligt vin. Ett av de absolut bästa vinerna under 99 kronor på Systembolaget.
99 kr
HITTA VINET I EN BUTIK NÄRA DIG
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Provinum Vinhandel AB.
Receptkort Sverige AB
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar