23 november 2023

Utsett till årets bästa röda vin under 100 kronor | Vininformation

Mat- & vintips på nätet!
HITTA VINET HÄR
2023 års bästa röda vin under 100 kronor
När vår systersajt Vinbanken gick igenom de röda vinerna på Systembolaget som kostar under 100 kronor, så imponerades man av kvalitén på flera av vinerna. Genomgången visade att man faktiskt kan få riktigt bra viner som inte kostar skjortan. Och allra högst upp återfanns Segredos de Sao Miguel, som är ett matvänligt, fruktigt och intensivt rött vin med ett brett spektra av smaker.

Det är dock inte enbart Vinbanken som rankar vinet högt. Även Vinbetyget har det i topp i sin sammanställning över experternas betyg av de röda vinerna under 100 kronor på Systembolaget.
HÄR HITTAR DU HELA LISTAN
Vinbankens omdöme

"Vi har sagt det förr men vi säger det gärna igen, Segredos är ett av de absolut mest prisvärda vinerna på hyllan just nu. För under 100 kronor får du alltså ett extremt matvänligt vin som bjuder på ett imponerande djup och som visar vad Portugal går för. Här är det mörk frukt, björnbär, svartpeppar, bigarråer och choklad. Snyggt gjort och ett bra exempel på att man kan hitta extremt prisvärda viner för under 100 kronor. Makalöst bra vin till höstens grytor och till grillat.
Vinbanken, oktober 2023
Segredos de São Miguel
Organic, 2022
Artikelnummer: 2603
Alkoholhalt: 13.5%
Volym: 750 ml
Portugal
99 kr
HITTA VINET I EN BUTIK NÄRA DIG
Recept på köttgryta med champinjoner
När man ska matcha en rejält mustig maträtt med ett vin så gäller det att man satsar på ett fruktigt vin som även har en viss kryddighet i sig. I Segredos de Sao Miguel får du den där mörka frukten, kryddigheten och de intensiva smakerna som gör att vinet passar riktigt fint med såväl de kryddiga, mustiga grytorna som de klassiska grillrätterna.
TILL RECEPTET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Provinum Vinhandel AB.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar