26 november 2023

Du har använt det här köksredskapet fel i hela ditt liv!

I Vinterskrud

Vintern har nu tagit sitt grepp om oss, och det är dags att njuta av allt det vackra som denna årstid har att erbjuda.

Trots kylan finns det många roliga aktiviteter att ta del av under vintern. Åk skidor eller snowboard i backen, åk skridskor på en frusen sjö eller bygg en snögubbe. Om du föredrar inomhusaktiviteter kan du bjuda in vänner och familj för en mysig spelkväll eller filmkväll.

Vintern är perfekt för att njuta av varma drycker som te, choklad eller glögg. Passa även på att laga mustiga grytor och soppor som värmer både kropp och själ. Glöm inte bort att äta frukt och grönsaker för att hålla immunförsvaret starkt under den kalla årstiden.

Hoppas ni får en underbar vecka fylld med vinterglädje och ta gärna del av redaktionens väl valda artiklar nedan! Hur använder du ditt rivjärn hemma?
Klippet visar – vi har använt rivjärnet fel hela tiden
Att riva ost på rivjärn är något de flesta gör regelbundet – antingen under matlagningen eller för att toppa en färdig rätt.
Men ett klipp som fått spridning gör nu att folk omvärderar hur de använt köksredskapet.
Inred snyggt och billigt med loppisfynd – tänk så här!
Inredningsdesignern Martina Liljeroth inredde ett helt hus med loppisfynd – för bara 35 000 kronor. Spana in det fina resultatet!
God jul gottegrisen – så gör du lyxig fransk nougat
Vill du fylla gottebordet med hembakat julgodis eller ge bort något sött i julklapp? Då är fransk nougat perfekt! Så här gör du!
Test: Funkar det att avkalka vattenkokaren med citron?
Man kokar ju bara vatten i den – ändå blir det en beläggning på botten av vatten­. Testet - Går det att kalka av med enkla medlet?
Så gör du hemmagjord fågelmat – enkelt recept
Att göra egen fågelmat är enkelt och billigt. Belöningen kommer direkt i form av en livlig fågelfest i trädgården.
Vackert pynt med citrusfrukter – så gör du!
Apelsiner med instuckna nejlikor är ett klassiskt julpynt, men det finns mycket mer man kan göra för att skapa både vackert och väldoftande pynt av citrus
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar