1 november 2023

Nu lanseras årets glögg - bästa glöggnyheterna | Vininformation

Vinskribenter på nätet
BESTÄLL GLÖGGEN HÄR
1 november - årets stora glöggdag
Även om julafton är mindre än två månader bort så skulle man kunna säga att 1 november är som julafton för alla glöggentusiaster i vårt land. Då lanseras nämligen de allra flesta olika glöggsmakerna på Systembolaget. Vi har givetvis gått igenom lanseringen och hittat de allra bästa olika glöggprodukterna i de olika segmenten.

En av årets stora nyheter är den exklusiva lanseringen av Tegnér & Sons årgångsglögg. I år kommer glöggen, som är framtagen som ett samarbete med Svenska Kocklandslaget, dessutom i en exklusiv förpackning. Dessutom finns den bara i begränsad upplaga. Glöggen är en hyllning till den svenska glöggtraditionen och syftet är att ta glöggen till yttersta kulinariska nivå med hjälp av noggrant utvalda kryddor och råvaror.
BESTÄLL DEN EXKLUSIVA GLÖGGEN HÄR
Vinbankens stora glöggtest 2023
I Vinbankens stora glöggtest, som är helt oberoende, har vi gått igenom utbudet av glögg på Systembolaget och hittat de bästa glöggprodukterna i respektive segment 2023. Det vi kan konstatera att konkurrensen bara blir hårdare och hårdare för varje år. Det finns ett stort antal olika glöggprodukter som håller en imponerande nivå i år. Och här nedan kan du hitta vår stora genomgång i sin helhet. De allra flesta glöggprodukterna lanseras som sagt 1 november i ett stort antal systembolag.
ÅRETS STORA GLÖGGTEST
Tegnér & Son
Extra fina Starkvinsglögg
Artikelnummer: 55081
Alkoholhalt: 15%
Volym: 750 ml
Sverige
249 kr
BESTÄLL NYHETEN HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Tegnér Spirits & Wine AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar