2 november 2023

Direktimportera prisvärda viner och alkoholhaltiga drycker från hela världen (innehåller vininfo)

Handla alkoholhaltiga drycker billigt över nätet
Bodegashop.com är en av Europas största återförsäljare av alkoholhaltiga drycker med över 8 000 olika dryckesartiklar i vårt sortiment. Hos oss kan du handla hem dryckesvaror inom alla kategorier enkelt, billigt och framför allt lagligt enligt EU-domstolen.
Shoppa nu
Just nu: Kampanjpris på bästsäljare
Just nu har vi kampanj på våra mest populära varor. Passa på att klicka hem och fylla på förråden inför höstens festligheter!.
Enate Blanc Chardonnay
115kr (ord. pris 139kr)
Bred och fet smak men frisk tack vare dess syrlighet. Det här vinet har lätta toner av sockerlag i eftersmaken och bör serveras väl kylt. Passar till pasta, fisk, skaldjur eller vitt kött.
Matsu El Pícaru
99kr (ord. pris 119kr)
Ett lätt sött vin tack vare de mogna druvorna det kommer ifrån. Passar till rätter med medelhög smakintensitet som köttgrytor, anka, kyckling med plommon eller vitt kött i sås.
Garriguella Rött Vin 3L
99kr (ord. pris 119kr)
Detta vin är gjort på druvorna carignan och red grenache. Vindruvorna skördas för hand när druvorna kontrollerats noga att de är i gott skick och att de är tillräckligt mogna. Ett mycket bra Bag in Box vin. Detta vin passar utmärkt till kött, charkuterier och ost.
Köp
Om Bodegashop.se
Bodegashop är din Bodega på internet som alltid har öppet och du gör dina inköp i lugn och ro när det passar dig. Inga köer eller öppettider att tänka på och allt till förmånliga priser.
Viva La Espana
Att som Svensk kunna direktimportera dryck från spanien tycker vi låter lite exotiskt. Tänk att kunna sitta vid en dator i sverige och botanisera bland alkoholhaltiga drycker i en spansk butik, med spanska priser dessutom! Hos veckans sponsor kan du göra just det. Vi vill tacka Bodegashop för att man genom att sponsra veckobrevet bidrar till att vi kan fortsätta utveckla Allaannonser.se!
Besök sponsor
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar