19 november 2023

BLACK WEEK ÄR HÄR

Black week, flipp eller flopp??

Handlar du eller har du planerat några inköp under Black week eller Black friday?! Det tycker vi nämligen är ett jättesmart sätt att spara pengar på! Att under veckan passa på att göra planerade inköp och att då passa på att köpa till exempel julklappar och annat som man behöver anses vara en bra idé! Men vi ska passa oss lite för att trilla i fällan för lockpriser och impulsköp!

För det är ju trots allt så att vi faktiskt redan vet att med den livsstil som vi har i Sverige idag lever vi som om det fanns 4,2 jordklot. Men våra resurser är begränsade och därför behöver vi främja värderingar och beteenden som leder till lycka istället för överkonsumtion. Det vore därför på sin plats att försöka uppmana till att sluta köpa nytt och istället dela mera, och till exempel köpa på second hand, byta, återvinna eller reparera. Handla smart!

Det börjar med dig och mig och jag är då redo att rädda vår planet, är du?
Black Friday – en möjlighet att få råd med julklappar
Black Friday har blivit den mest populära rea-dagen på året – och många passar på att shoppa julklappar. Inte minst i år, då inflationen pressar hushållen hårt. Men man bör granska prislappen noga så att rabatten verkligen stämmer.
Hiss eller diss? Här är årets julklapp 2023!
Julen står inför dörren och för 36:e året i rad är det dags för HUI Research att utse Årets julklapp. Här är Årets julklapp 2023! Sedan 1988 har HUI Research utsett vilken klapp som spås hamna under granen. Nu är det dags igen!
Årets julklapp genom tiderna – här är hela listan!
Årets julklapp 2023 är utsedd – men minns du vilka andra prylar som spåtts bli storfavoriter under granen? Här listar vi Årets julklappar genom tiderna.
Skapa julstämning runt huset med pynt och kransar – 5 enkla tips
Skapa julstämning utomhus i vinter med hjälp av kransar, dekorationer och pynt. Här är 5 tips att inspireras av!
Vardagsfavorit! Laga Oliver Ingrossos snabba bolognese
Vem älskar inte pasta bolognese? Här är Oliver Ingrossos snabblagade och goda version.
Nytt för hemmet: Tapeter i taket! Spana in de fina mönstren
Vill du titta upp mot trädkronor, moln eller träpanel i taket?
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar