12 augusti 2022

NYHET! BRA KÖP - Sveriges bäst prisade Côtes du Rhône-BOX! - Vininformation

NYHET -Nu som Sveriges BÄST PRISADE box!
Från Côtes-du-Rhône!
Från södra Rhônedalen Pascal Costeau Côtes-du-Rhône Grande Reserve från toppårgången 2019. Vinet är gjort på de för området typiska druvorna Syrah och Grenache och är ett solmoget, fylligt och generöst rödvin med inslag av mörk frukt, körsbär, franska örter, kryddor och lakrits. Druvorna hämtas från vingårdar i de bästa appellationerna runt om i Côtes-du-Rhône och ger viner med hög kvalitet och fin balans. Druvornas egenskaper och det varma klimatet i Rhônedalen ger ett vin med mycket smak, fin fyllig frukt och kryddiga toner. Tillsammans med kött, kyckling eller grönsaker på gallret blir det en perfekt grillkväll.

BRA KÖP! Vinbörsen augusti 2022

"ursprungstypisk doft packad med vinbär, körsbär, lingon, skogsbär, julkryddor, höstskog, lagerblad, rotfrukter och både färsk salvia och torkade örter"

4/5 - Boxtoppen, juli 2022


"ett lyckat vin med fin ursprungskänsla och mycket sympatisk prislapp"

Rhônedalen är en av världens mest välrenommerade vinregioner och en favorit bland svenska vinälskare. De röda vinerna härifrån levererar framför allt i relation till prisvärde – få vinregioner erbjuder så mycket vin för pengarna. Vinerna är kraftfulla, smakrika och välgjorda med fyllig god frukt och fin struktur.

Lägst prissatta bag-in-box om 3 liter från Côtes-du-Rhône enligt statistik från Systembolaget - juni 2022
Pascal Costeau Côtes-du-Rhône Grande Réserve
Druva: Syrah, Grenache
Artikelnummer: 52873
Alkoholhalt: 13.5%
Volym: 3000 ml
Pris: 269 kr
Importör: Fields Wine
Copyright © 2022 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar