19 augusti 2022

Hyllad rosényhet med TOPPBETYG! Miss Rosé by Camilla Läckberg! - vininformation

Miss Rosé by Camilla Läckberg
"Att njuta av gott vin ska inte vara komplicerat!"
Utöver att vara aktuell med nya böcker och TV-serier har Camilla Läckberg även lanserat en serie ekologiska och veganvänliga boxviner som inte tummar på kvaliteten från Italien. Camilla har tillsammans med producenten Poderi dal Nespoli skapat tre folkliga viner som är enkla att njuta av vare sig du bjuder på en brakmiddag eller bara vill ha ett glas precis som det är, "Att njuta av gott vin ska inte vara komplicerat!".

Miss Rosé är ett friskt och bärigt rosévin gjort på druvorna sangiovese och nero d'Avola. Fräsch och bärig smak med inslag av röda och vita vinbär, smultron, vattenmelon, rosor, färska örter och blodgrapefrukt. Saftigt och rosenskimrande, serveras vid 6-8 som sällskapsdryck eller till rätter av fisk, kyckling eller sallader. Miss Rosé är ungdomlig, lekfull och passar perfekt att ta med till spontana fester och middagsbjudningar.

"Att få ta fram tre fantastiska viner från en vingård i Romagna är en dröm som går i uppfyllelse. Oavsett hur mycket man kan om viner så är det viktigaste av allt att det smakar gott, därför har jag tagit fram tre viner som jag hoppas fler tycker om så att jag får dela min förälskelse i gott vin, god mat och härliga minnen med vänner, att njuta av gott vin ska inte vara komplicerat ", säger Camilla Läckberg.
Miss Rose by Camilla Läckberg
Producent: Poderi dal Nespoli
Druvsort: Sangiovese, Nero d´Avola
Artikelnummer: 51584
Alkoholhalt: 12,5%
Volym: 3000 ml
Pris: 229 kr
Importör: Lively Wines
Copyright © 2022 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar