8 januari 2023

Våra bästa tips inför begagnat-köpet

Ovärdeliga tips inför ditt begagnatköp
Vi på Allaannonser vill denna vecka tipsa dig om några otroligt bra artiklar för dig som som brukar handla begagnat. Det är en hårfin gräns mellan att göra sitt livs bästa affär och att göra ett köp man verkligen ångrar. Därför vill vi denna vecka tipsa dig om några artiklar vi har haft nytta av när vi handlat begagnat!
Så prutar du bäst
Det är en myt att svenskar är dåliga på att pruta – det hävdar i varje fall Pricerunner, som i en undersökning visar att åtta av tio svenskar gett sig in i prisförhandlingar.
Hur fyndar man på loppis? Här är expertens tips!
Är det i år du ska göra fyndet med stort F? Här delar tidningen Antik & Auktions medarbetare Carl-Henric Malmgren med sig av sina bästa tips för att lyckas på loppisen.
Bästa begbilen 2022 - bilarna som säljs snabbast!
Marknaden för begbilar fortsätter att vara glödhet i Sverige under 2021 och nya prisrekord slås hela tiden. Men vilka bilar säljer mest och vilka begbilar är bäst?
Test: Vilken hundras passar dig?
Här kan du läsa mer om några vanliga hundraser samt ta ett roligt test för att se vilka raser som skulle kunna passa just dig!
De 10 populäraste kattraserna i Sverige
Huskatten är den absolut vanligaste katten i Sverige, men raskatters särskilt framavlade egenskaper och utseende gör att du lättare kan förutse kattens beteende och välja en som passar just dig. Vi listar de tio populäraste kattraserna!
Mest sålda elbilarna i Sverige 2022
Blev Volkswagen ID.4 än en gång populäraste elbilen i Sverige eller kunde Tesla eller Volvo smita förbi? Hur högt upp kom globala storsäljarna Renault Zoe och Nissan Leaf i den svenska listan?
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar