16 april 2023

Så här gör du så att det blir vår!

Så här gör du så att det blir vår!

Spana in tips nummer 4 och spara massa pengar!

Ja du läste rätt, vi på Allaannonser-redaktionen tror oss kunna framkalla våren och har samlat våra bästa tips för att välkomna värmen! Medan vi väntar på vädergudarna kan vi förbereda oss ute, inne och i sinne! Planerar du tillexempel att plantera ute i trädgården i sommar så är det hög tid att börja förså inne så spana in Odlingskalendern för April. Ta fram gympaskorna och ge dom nytt liv enligt Ekotipsets direktiv. Ta ut bilen på en tur på sopade gator. Nu är våren snart här!

Läs om fördelarna med grönt te och hitta en bok under listan "klassiker du borde ha läst" allt för att vara helt redo för första värmen i din baden-baden.
Tvätta bilen själv – så gör du steg för steg
Det kan gå fort för en bil att bli skitig och det kan kännas övermäktigt att tvätta den i tid och otid. Men det behöver faktiskt inte vara så krångligt. Se bara till att ha rätt produkter till hands och följ denna steg-för-steg-guide, så har du snart en skinande bil på uppfarten.
Klassikerna du borde ha läst
Upptäck böckerna som du borde ha läst för längesedan. Det finns böcker och så finns det böcker som går ner i historien som de bästa genom tiderna. De böckerna hittar du här. Upptäck historiens odödliga berättelser och njut av en läsupplevelse du sent ska glömma.
Tvätta altan med såpa eller ättika – bästa tipsen för effektiv rengöring
Rengöra altan och tvätta trall och trädäck är något de flesta vill göra inför vår- och sommarsäsongen. Här tipsar vi om hur du får altanen att bli härlig att vistas på igen – och vad du ska undvika.
Rengör dina skor med bikarbonat och de blir som nya igen!
Det är inte bara kakelfogar som blir vita igen av bikarbonat. Även dina skor blir som nya av det! Enkelt, billigt och utan skadliga kemikalier.
Odlingskalender | April
Aprilvädret kan fortfarande vara ostadigt, men detta är ändå månaden då årets försådder verkligen kommer igång. Det är hög tid att gå igenom fröpåsar, botanisera i frökataloger och planera sommarens trädgård.
8 anledningar till att börja dricka grönt te
Visste du att grönt te är bra för kroppen, och det är bra mot dålig andedräkt. Läs alla fördelar med att dricka grön te.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar