17 februari 2023

NYHET! Uppföljaren till succéboxen är här - Vininformation

Uppföljaren till succéboxen är här!
In the MOOD for Shiraz Cinsault
Uppföljaren till SUCCÉN In the MOOD for Chenin Blanc är här – ett mångsidigt rött för den som föredrar fylliga, silkeslena och smakrika viner. Upptäck toner av björnbär, skogshallon, kryddor och vanilj som paras ihop med ostbrickan, entrecôte eller varför inte köttbullarna för en perfekt mat- och vinmatchning! Går lika bra att avnjuta i sin enkelhet eller med lite salta snacks.

In the MOOD for Shiraz Cinsault är en Shiraz-dominerad blend av noggrant utvalda druvor. Druvan Shiraz tenderar att ge fylliga och smakrika viner, och In the MOOD är inget undantag. Den Sydafrikanska solen har resulterat i ett fylligt, rubinrött vin med mycket känsla och kropp. Vinmakaren har även valt att addera Cinsault i blenden som bidrar till mjuka tanniner med sina örtiga och rödbäriga toner. Ett klockrent val när du är In the MOOD for Shiraz Cinsault helt enkelt!

Vinet kommer från Sydafrika, ett land där man tillverkat vin i över 350 år och som genom bra druvor, ett speciellt klimat och skickligt vinmakeri har erövrat vinvärlden. Hållbart certifierade In the MOOD for Shiraz Cinsault är inte bara resultatet av lång vinhistoria utan även en representant för hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris
In the MOOD for Shiraz Cinsault
Producent: Perdeberg Winery
Ursprung: Sydafrika, Western Cape
Årgång: 2022
Artikelnummer: 59723
Alkoholhalt: 14,0 %
Volym: 3000 ml
Pris: 199 kr
Importör: Giertz Vinimport
Copyright © 2023 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar