15 februari 2023

Ny lag kan ge dig högre pension – få kostnadsfritt reda på om du påverkas

Orolig över din framtida pension? En ny lag kan bli din räddning!

Den 1 juli 2022 infördes nya regler som tillsammans med lagändringar under 2020 och 2021 gör det möjligt att samla ihop dina utspridda pensionspengar, så kallade fribrev. Att samla dina pensionsförsäkringar kan ge dig lägre avgifter, bättre avkastning och framförallt en högre framtida pension. SVT har tidigare rapporterat att pensionen kan höjas med så mycket som 360 000 kronor.

Svenska Fribrevsbolaget är Sveriges första och enda försäkringsbolag byggt för fribrev och vi erbjuder dig en kostnadsfri sammanställning och analys av dina fribrev, där det även framgår om den nya lagen påverkar dig. I pensionsanalysen går en erfaren fribrevsanalytiker igenom ditt sparande och identifierar förbättringar.

"Som konsument behöver du först och främst ha koll på din egen situation. Nio av tio svenskar har fribrev, är du en av dem? Om du är det behöver du ha koll på om det finns förbättringar för dig att göra. Kan du få återbetalning av fondprovision på dina sparanden? Har du fribrev som kan slås samman? Och vem får pengarna om du dör? Detta är bitar som alla behöver ha koll på", säger Mattias Fellenius, grundare av Svenska Fribrevsbolaget.

Beställ din pensionsanalys här!
1. Det är enkelt och kostnadsfritt att komma igång. Du anmäler dig med BankID och ger oss en fullmakt för att kunna samla in information om dina fribrev. Du förbinder dig inte till någonting, utan väljer givetvis själv om du vill gå vidare och bli kund hos SFB.

2. När vi har fått uppgifterna om dina fribrev så analyserar vi underlaget. Analysen levereras till dig digitalt och i analysen framkommer bland annat vilka fribrev du har, var de är placerade och om du har möjlighet att få återbetalning av fondprovision på ditt sparande.

3. Om du vill bli kund hos SFB så hjälper vi dig att flytta och samla dina fribrev. Vårt mål är enkelt: Lägre avgifter, högre pension och rätt fonder för dig!

Anmäl dig kostnadsfritt här!
SFB är ett modernt försäkringsbolag specialiserat på att samla och förvalta fribrevskapital. Svenska Fribrevsbolaget Försäkring AB har tillstånd av Finansinspektionen att driva direkt försäkringsrörelse avseende fondförsäkring och står under tillsyn av Finansinspektionen.
En ny sponsor till nyhetsbrevet
Denna vecka hälsar vi Svenska Fribrevsbolaget välkomna som sponsorer till Allaannonsers nyhetsbrev. Detta har ju blivit en aktuell fråga efter att ny regler och lagändringar har införts. Pensionen är ju verkligen något som kraftigt kommer påverka oss alla i framtiden så se till att göra aktiva val som kan få din pension att bli bättre. Det kommer vi göra!
Bersök Svenska Fribrevsbolaget
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar