28 december 2023

Så här mycket kan dina tomtar vara värda!

God fortsättning och Gott nytt år!

Vi på AllaAnnonser redaktionen tänkte titta in och önska er alla en god fortsättning och ett gott nytt år! Hoppas att julen varit till belåtenhet.

Se till att gå igenom dina tomtar när du plockar ner julpyntet i år! Läs artikeln nedan för att se vilka tomtar som är värdefulla! Kanske har du eller en släkting en dyrgrip hemma utan att veta om det?

Se även till att läsa igenom budgettipsen inför nyår och kanske använda dig av Nyårsquizet som en rolig aktivitet kring bordet i väntan på tolvslaget? Hur många rätt får du?

Hoppas ni får ett gott nytt år och firar som ni själva föredrar. Tänk på husdjuren om ni ska skjuta raketer och håll er till tolvslaget. Vi hörs nästa år!


Så mycket är gamla tomtar värda
Strax innan förra sekelskiftet började man tillverka serviser, ljusstakar och annat fint pynt för att skapa julstämning hemma. Nu har de sakerna blivit riktiga dyrgripar som går för höga priser!
Bästa budgettipsen inför nyårsfesten
Har det gått åt mycket pengar under julen? Det går att fira nyår trots en tajt budget. Här är bästa tipsen som fixar en fantastisk sista fest i år – utan att det svider i plånboken!
Nyårsquiz 2023: 15 roliga sant eller falskt-frågor med svar
Är du redo att lära dig mer om nyårstraditioner runt om i världen? Vi har skapat ett nyårsquiz för att utmana dig, dina gäster och din familj. Vem vet mest om nyårstraditioner?
Mata fåglarna i vinter – så lockar du dem till din trädgård
Vintertider är bråda tider för småfåglarna. Nu måste de äta massor av näringsrik föda för att klara sig fram till våren. Hjälp dem med hemlagade talgbollar!
4 saker du aldrig ska tvätta med sköljmedel
Klart att vi vill att våra kläder ska vara mjuka och lukta gott, men det är långtifrån allt som tål sköljmedel...
Tvätta rätt och få kläderna att hålla längre – 6 smarta tips
Bli snällare mot miljö och plånbok. Så här undviker du att plaggen krymper och tappar färg.

Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar