17 december 2023

Hemliga knepet: Så får du hemmet att dofta jul!

Julstämning

Nu är det inte långt kvar till självaste julafton. Vi på redaktionen hoppas att du fått njuta lite av stämningen som är nu. Kanske har du till och med besökt en marknad eller njutit av någon julskyltning? Vill du göra det där lilla extra som är så lätt men gör stor skillnad? Då kommer vi med ett supertips i artikeln nedan som sprider otrolig juldoft i hela hemmet! Du har dessom antagligen redan allt hemma!

Oavsett om du planerar en jul hemma eller är bortbjuden så tycker vi att artikeln med stärnkocken Paul Svenssons tips för att minska matsvinnet på julbordet borde vara obligatorisk läsning. Så små medvetna val kan förändra så mycket!

Tillsammans kan vi göra skillnad. Ta hand om varandra och krama om era nära och kära allt vad ni kan i jul!

Trevlig läsning och varma hälsningar från oss på AllaAnnonser redaktionen!

Enkla knepet: Så får du hela huset att dofta underbar jul!
Vill du få huset att dofta så där härligt juligt och inbjudande? Här är hemliga knepet!
Se upp! 5 saker du gör fel när du brygger kaffe!
Blir kaffet kallt för fort? Det kanske beror på att du använder fel sorts kopp. Här är fem misstag att undvika när det är fikadags!
Putsa silver skinande rent – så enkelt är det!
Kanske har du ärvt fina silverbestick eller fyndat vackra nysilverknivar- och gafflar på loppis? Då är det dags att börja använda dem. Att putsa silver blänkande rent går på ett kick.
Sjärnkockens bästa tips för ett billigare julbord med mindre matsvinn
Många räknar med att spendera 2 320 kr på julmat i år, men hela 16 procent av maten slängs efter firandet. Här ger kocken Paul Svensson sina bästa tips för att minska matsvinnet.
Finaste sätten att slå in julklapparna på
Låt julklapparna bli vackra inredningsdetaljer. Om du slår in dem vackert kan de bli ett fint blickfång
Test: Kan man rengöra kakelfogar med ett husmorsknep?
Det kan vara tvål­rester, kalk­avlagringar eller ännu värre: svart­mögel. Allas testar att rengöra kakel­fogarna med bikarbonat och ättika.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar