1 december 2023

Bli fri från glasögon och linser!

Några minuter som kan förändra din syn på livet
Tänk att en operation som endast tar några minuter kan förändra hela ditt liv. För många är den förändringen – och den frihetskänsla och enkelhet den för med sig – ovärderlig. Bara föreställ dig hur ditt liv och din vardag skulle vara – utan glasögon och linser.

Med ögonlaser eller linsbyte kan vi korrigera alla synfel: närsynthet, översynthet, ålderssynthet och astigmatism. Stora som små synfel – och i många fall i kombination med varandra. Med över 30 års erfarenhet och en halv miljon utförda operationer har vi sett och korrigerat det mesta i synfelsväg – även hos de som inte trodde att det var möjligt.

Boka gratis undersökning (värde 990kr)
Ett friare liv och en enklare vardag

Se fram emot att slippa:
‐ linser som skaver eller torkar ut under dagen
‐ glasögon som är i vägen eller på vift
‐ släpa runt linsvätska, linsetui, extralinser, glasögon och annat
‐ smutsiga eller immiga glasögon

… och se fram emot att kunna:
‐ se bra direkt när du öppnar ögonen på morgonen
‐ träna och aktivera dig utan glasögon som halkar ned eller stör
‐ vara mer spontan och flexibel
‐ välja vilka solglasögon du vill utan att behöva tänka på styrkan

Allt börjar med en undersökning där en av våra specialutbildade optiker mäter ditt synfel och kontrollerar att en synkorrigerande operation är den bästa lösningen för dig. Vi chansar aldrig och vid minsta tvivel om ett fullgott resultat säger vi nej. Undersökningen tar ungefär en timme och ger dig chansen att ställa alla dina frågor. Passa på att boka en gratis undersökning för att se om du kan bli fri från glasögon och linser!

Boka gratis undersökning (värde 990kr)
Kunder som valt Memira
Johanna Greén:
Träningsdyrkaren Johanna tröttnade på att känna av ålderssynthetens begränsningar. Hon ledsnade till slut på allt roddande med glasögon hit och glasögon dit – och bestämde sig för ett linsbyte.

"Jag känner en stor frihet att kunna använda sol- och träningsglasögon utan krångel."
Kalle Lane:
För betongarbetaren Kalle blev livet plötsligt lite jobbigare när ålderssynthet slog till, han hade nämligen aldrig tidigare behövt glasögon. Han bestämde sig snabbt för att göra ett linsbyte och är nu fri från läsglasögonen.

"Från den största texten på mobilen till den minsta texten efter linsbytet!"
En klarsynt sponsor
Denna vecka har vi en återkommande sponsor med ett bra erbjudande till alla oss med försämrad syn. Som ni kanske förstår sitter vi som jobbar med Allaannonser ganska mycket framför en datorskärm vilket är påfrestande för ögonen. När man nu kan boka en gratis undersökning är det nog stor sannolikhet att några av oss kommer till skott och tittar på vilka möjligheter det finns för oss att få hjälp att se bättre utan glasögon. Som vanligt tackar vi även veckans sponsor då det är sponsorer som gör det möjligt för oss att fortsätta utveckla tjänsten vidare! Tack Memira
Se hela erbjudandet här >>
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar