3 juni 2023

Rostigt och trasigt men guld värt!

Har du koll på vad dina saker är värda?
Det är inte alltid uppenbart vilka saker som har ett högt andrahandsvärde. Vi på allaannonser fann artikeln "Rostigt & trasigt - men guld värt!" väldigt intressant.

Kan det vara så att du har något liggandes hemma som kan säljas? Det är fortfarande trendigt att köpa och sälja begagnat oavsett om det är en klenod eller förra årets modell av barnvagn. Oavsett tycker vi att det är en mycket vettig och hållbar trend som vi gärna vill belysa!

Det är nästan så att känslan av att ha sålt något är bättre än den känslan man får av att handla.. Är du beredd på att hålla med mig?

Förutom återbruk och hur du förvandlar ditt skrot till någon annans skatt har vi samlat lite trevliga artiklar om trender och användbara knep! Ser du något du vill köpa? Varför inte först kolla om det är någon som säljer begagnat innan du köper nytt!

Ha det fint, vi hörs!
De bästa knepen för att hålla hemmet kyligt i sommar
När solen gassar under dagarna kan det nästan bli jobbigt varmt inomhus. Vi har samlat sju knep som hjälper dig att hålla rumstemperaturen nere – utan dyr luftkonditionering.
Runda vaser – snyggaste köpen 2023
Låt blommorna ta mer plats i hemmet. En vacker bukett i en fin vas kan verkligen pigga upp ett hem på nolltid. Vi listar 11 fina runda vaser att satsa på!
Rostigt & trasigt – men guld värt!
Skadat, skitigt och undangömt på vinden – inga problem! Här guidar auktionsexperten Lotta Reberg till skrotet som gått för tusentals, ibland hundratusentals, kronor på auktion.
Här är de största odlings- och växttrenderna 2023
Vill du börja odla och är sugen på lite inspiration? Trädgård- och odlingsexperterna Nicole Wilson och Hanna Fallenius listar de största trenderna vi spås se mer av 2023!
Bygg en blomlåda med spaljé – steg för steg
En spaljé är perfekt för dina höga växter som behöver lite stöd, och här får du tips på hur du bygger en med inbyggd blomlåda. Smart va? Blomlådan går också bra att använda om du vill ha en blomstrande avdelare på altanen.
Så skapar du en egen oas på din uteplats – de bästa knepen och 17 stilfulla köp
Skapa dig en uteplats som andas lugn och avkoppling! Vi listar de bästa köptipsen till dig som vill skapa dig en harmonisk och stillsam oas.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar