11 juni 2023

Den är här nu, sommaren!

Sommarlov och semestertider!

Nu är den här, sommaren!

Skolorna stänger och nätterna är ljumna. Har du planerat din semester ännu? Vi på AllaAnnonser redaktionen vill önska er en minnesvärd sommar och hoppas att vi kan vara med och bidra till det genom artikeln nedan, 75 tips på resmål i Sverige med barnen!

Är du en slarver? Eller vet du på rak arm hur ofta du borde byta dina sänglakan? Och hur förvånansvärt få svenskar som faktiskt följer rekommendationerna...

Trevling läsning. Hoppas ni njuter av helgen så hörs vi snart!


Städningen svenskar slarvar mest med
Hur ofta drar vi fram spisen, bäddar sängen eller dammsuger under sängen, egentligen? Det finns en del sysslor vi slarvar med mer än andra, en ny undersökning visar vilka som vi prioriterar och vilka vi slackar efter med.
Semester i Sverige med barn: 75 tips till sommarlovet
Ska du planera en semester i Sverige med barn, men är osäker på destination och aktivitet? Här kommer en fullmatad lista med tips, där du hittar inspiration under kategorierna nöjesparker, vattenland, aktiva dagar, historiska sevärdheter, barnvänliga museum, utflyktsmål för motorintresserade barn och djurupplevelser.
Måla på rost – steg för steg-guide
Rostiga utemöbler? Det går att måla på rost – här är en enkel guide!
Inred med en trendig linnesoffa – 17 snygga shoppingtips
Uppdatera hemmet med en snygg och skön soffa i trendigt linnetyg!
15 enkla och konkreta tips för en lättskött trädgård
Planera noga, separera rabatter och gräs och satsa på körsbärsträd. De råden ger trädgårdsexperten Garry Lindquist till dig som vill ha grönska utan för mycket slit. Här ger han sina 15 bästa trädgårdstips.
Lästips: 14 nya feelgood-böcker som höjer humöret på semestern!
Vad får du inte glömma att packa i strandväskan i sommar? Handduk, solkräm, vatten – och en riktigt god bok! Sommarens feelgood tar med världen runt, och varvar kärlek med humor och glimten i ögat. Vilka av de här 14 nyheterna får sätta guldkant på din semester?
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar