22 juni 2023

Champagnefyndet som hyllas av experterna | Vininformation

Vintips på nätet!
HÄR FINNS CHAMPAGNEN
Champagnen som ständigt hyllas av experterna

Passar perfekt till midsommarmaten!

Om du söker på "Bästa champagnen" eller "Topplista champagne" så kommer det dyka upp massvis av olika artiklar från diverse sajter. Om du klickar dig in på dessa så kommer du märka att en champagne är ständigt återkommande när experterna får säga sitt, och det är Palmer & Co.

När vi på Vinbanken frågade vd:n för Palmer & Co om varför han trodde att just deras Champagne var så populär så svarade han:

-- Det handlar om kontinuitet. Man blir aldrig besviken på en flaska Palmer, då vi år efter år arbetar med att hålla den där höga nivån som vi blivit kända för.

Det finns med andra ord en anledning till att Palmer & Co ständigt omnämns av experterna när de bästa och mest prisvärda champagnerna ska rangordnas.
HITTA VINET HÄR I EN BUTIK NÄRA DIG!
"En champagne som håller vad den lovar"
"En väldigt stiltypisk ung och frisk champagne som håller vad den lovar i alla lägen. Detta är verkligen ett vin man alltid kan gå tillbaka till och veta vad man får. I doften är det röda äpplen, honung, kex, persika och citrus. Syran är skarp och fräsch. I smaken är det en fin och elegant mousse, en tydlig fruktighet där äpplen, persikor, kex och citrus skapar ett fint och mjukt paket. Det går inte att göra annat än att lyfta hatten åt detta vin, och att det kostar 349 kronor är inget annat än ett kap för samtliga vindrickare."
Palmer & Co
Brut Reserve
Artikelnummer: 7372
Alkoholhalt: 12 %
Volym: 750 ml
Frankrike, Champagne
349 kr
HITTA VINET HÄR
Palmer & Co - så skapades champagnehuset som tagit Sverige med storm
Det började 1947 med sju redan etablerade champagnemakare som var erkänt duktiga. De slog sina huvuden ihop då de ville förfina skapandet av champagne och förfina själva blandningen av champagne. Dessa sju var de som grundade Palmer & Co. I dag består Palmer av 321 dedikerade och engagerade vinbönder där samtliga har odlingar i Grand Cru-lägen i Champagne, som hör till de allra bästa lägena. För att bli en del av Palmer genomgås det noggranna kontroller och man måste leva upp till en kvalitetsstandard. Vi har tagit oss ett snack med vd:n Rémi Verviere om vad som gör just Palmer & Co till ett unikt champagnehus, och hur det kommer sig att de gjort sådan succé i just Sverige.
LÄS ARTIKELN HÄR
REKOMMENDERAT RECEPT
Klassisk Toast Skagen

20 min

1

5 / 5

Finns det någon rätt som symboliserar svensk sommar lika mycket som en klassisk Toast Skagen? Tore Wretmans numera ikoniska rätt finns på de allra flesta restaurangerna som serverar husman, men vet du vad, det blir ännu godare om du gör den själv hemma. Här nedan hittar du ett fantastisk recept om du skulle vilja göra Toast Skagen till midsommar.
TILL RECEPTET
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Provinum Vinhandel AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar