16 juni 2023

Högsta betyg! Prisvinnande Les Sorts - nu som prisvärd kvalitetsbox! - Vininformation

Från topprankade Les Sorts
Nu lanseras Serra Catalana i exklusiv box!

Nu introduceras det senaste tillskottet i Les Sorts-serien, nya Les Sorts Serra Catalana på box! Likt sin föregångare, toppsäljaren Les Sorts Selecció som ständigt får toppbetyg av dryckesjournalisterna, är Serra Catalana en symfoni av smaker i perfekt balans producerat av kooperativet Celler Masroig.

Denna exklusiva box bjuder på en välbalanserad blandning av garnacha, carignan och merlot som odlats i bergen runt Montsant. Les Sorts Serra Catalana kommer att passa perfekt till alla dina favoriträtter, oavsett om det är en grillad biff eller en söt dessert. Precis som lillasyskonet får man här gott om mogen frukt, fyllig mustig smak med inslag av lagom pepprighet som även gör sig klockrent till allt man känner för att kasta på grillen till sommarens alla tillställningar. Vinet har toner av svarta vinbär, svartpeppar, mörka körsbär och integrerade inslag av choklad och rostat kaffe, med en lång och härlig eftersmak.

"Hurra - det har precis släppts ett nytt rött boxvin av riktigt god kvalitet! Ett gott, spanskt rödvin på box från en seriös producent välkomnar jag med öppna armar. Det tillför boxvinssortimentet något nytt och passar den som gillar mycket smak med finess. Tappa upp i generösa glas och tänd grillen!"

Vinbörsen, Gunilla Hultgren Karell, Juni 2023

"Wow, vilken positiv överraskning på boxhimlen. Ett högkvalitativt boxvin som verkligen ska klassas som en premiumbox. Detta passar perfekt till sommarens grillkvällar."

Vinbanken, Juni 2023

"Högsta betyg till spanska kvalitetsrödvinsboxen. Det är ett ytterst seriöst lådvin som både doftar och smakar dyrare och inte minst märks det att vi har att göra med ett kvalitativt urval druvor från en högklassig region. Grillvinet i sommar!"

Boxtoppen, juni 2023
Les Sorts Serra Catalana
Druva: Garnacha, Carignan, Merlot
Producent: Celler Masroig
Artikelnummer: 55637
Alkoholhalt: 14%
Volym: 3000 ml
Pris: 279 kr
Importör: Terrific Wines AB
Copyright © 2023 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar