18 juni 2023

Ingla planer för midsommar?

Glad midsommar!

Har du hunnit gå på någon sommaravslutning eller firat någon student? Oavsett så finns det anledning att fira i veckan som kommer! Nu är det midsommar!

En vanlig missuppfattning är att midsommar alltid infaller med sommarsolståndet men faktum är att sommarsolståndet inte är en speciell dag utan en tidpunkt och det tillfälle när jorden är som mest fördelaktig mot solen. Sommarsolståndet inträffar på grund av jordens lutning och är den tidpunkten på året när jordens axel lutar som allra mest mot solen och i år infaller sommarsolståndet den 21 juni!

Skymning blir gryning och mörkret lägger sig inte helt. Befinner du dig längst upp i norr, då går solen aldrig ner.

Efter onsdag går vi alltså redan mot mörkare tider!

Med det sagt vill vi på AllaAnnonser passa på att önska Glad midsommar med trevlig läsning och massa värdefulla tips inför den kommande helgens firande. Ta hand om dig!

5 fina dukningsidéer till midsommar – i olika stilar
Midsommarafton närmar sig med stormsteg – ett perfekt tillfälle att ge dukningen lite extra kärlek. Här tipsar vi om fem olika dukningsidéer – i olika stilar.
GUIDE: Bind din egen midsommarkrans
En blomsterkrans hör midsommaren till och att binda sin krans själv är alltid lika härligt. Se här hur du gör.
31 roliga lekar till fest – perfekt för midsommar!
På jakt efter tips på roliga lekar till midsommarfest? Se våra 31 bästa tips på roliga lekar för vuxna!
14 somriga fikastopp längs vägarna – från norr till söder
Ett bra sätt att förgylla bilresan genom Sverige är att planera dagsturerna efter mysiga fikastopp. Här tipsar vi om 14 caféer – från norr till söder.
Så gör du en enkel midsommarstång – kolla in vår guide
Hur gör man en egen midsommarstång – egentligen? Kolla in Feminas guide till hur du gör midsommaraftons finaste majstång.
God midsommarmat - bästa tipsen och recepten
Vi har recepten i midsommarmat listan som garanterat gör din midsommarhelg till en riktig lyckad högtid, det är dags för att planera en riktig matfest.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar