14 december 2022

Vinbrev Julspecial | Vinlåda som julklapp - här är våra tips

Oberoende vinskribenter på nätet
I det här specialutskicket inför jul vill vi bland annat tipsa om alla våra artiklar som vi skrivit som går under namnet "Bäst i test". Där går vi varje vecka igenom 4-6 viner som finns i Systembolagets beställningssortiment. För nu när det är 14 december så är det hög tid att beställa viner inför julen, oavsett om det är som julklapp eller till julbordet. Därför har vi samlat några av våra bästa tips.

Trevlig läsning!
Jozo Glavas
Redaktionens tips - Krispigt vitt från Kalifornien med kraftigt sänkt pris
För några veckor sedan recenserade Christian Stojkovic det kaliforniska vinet Ascot Crisp White vars pris blivit sänkt från 199:- till 99:-. Och både recensionen och betyget talar sitt tydliga språk. Ett vin som passar bra till flera av rätterna på julbordet och som är hyperintressant med tanke på den ovanliga druvblandningen.
BESTÄLL VINET HÄR
Vinlåda som julklapp - tips på tre bra trälådor
Vinbanken
Egentligen, om man tänker efter, så är vin en riktigt bra julklapp. Och om man får vinet i en snygg trälåda så är det ännu bättre. Vi har gett oss ut på spaning och hittat tre trälådor med imponerande innehåll.
VINLÅDA SOM JULKLAPP
Bäst i test vecka - viner i beställningssortimentet
Vinbanken
Artiklarna som går under namnet Bäst i test har snabbt seglat upp som en läsarfavorit. Där går Christian Stojkovic varje vecka igenom ett antal viner. Här kan du hitta alla tidigare artiklar samlade.
BÄST I TEST
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete.
Vinbanken i Sverige AB
Birger Jarlsgatan 58
114 29 Stockholm
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar