11 december 2022

Julen står på glänt, så låt oss skåla in tredje advent! | Penfolds | Vininformation

Vinbankens adventskalender
Under lucka tre döljer sig viner från stjärnproducenten Penfolds
I Vinbankens adventskalender så firar vi in advent varje vecka fram till julafton. Vi passar alltid på att ge tips på prisvärda viner som passar inför de stundande julveckorna. 3e advent bjuder på två röda toppviner och en fantastisk port som är perfekt till julbordet!
Bin 389 - En "Baby Grange" som är god redan nu!
VIDEO
Fyllig, sötfruktig av lakrits, inslag av viol, läder, svartavinbär i kombination med björnbär. Läcker, yppig längd. Tillgänglig, blommigt parfymerad och tät. En "Baby Grange" som är god redan nu

Lär dig mer om Penfolds Bin 389 Cabernet Shiraz 2020 i videon nedan.
SE VIDEO HÄR!
Bin 28 - En riktig utmanare efter 10-20 år i källaren!
VIDEO
I sin ungdom erbjuder Bin 28 på generöst med smak, fruktighet, och inslag av björnbär, plommon och vanilj. Men vinet kan också lagras och vara en riktig utmanare efter 10-20 år i källaren.

Lär dig mer om Penfolds Bin 28 Shiraz i videon nedan
SE VIDEO HÄR!
För dem som vill göra ett speciellt intryck vid sitt julmiddagsbord, är Penfolds Father Grand Tawny 10 Years utan tvekan rätt väg att gå! Dess komplexa smakprofil och raffinerade finish kommer att få alla att komma tillbaka för mer – vilket gör den till en idealisk kombination för alla festliga tillfällen!
LÄS MER HÄR!
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete.

Detta vintips är en annons från Vinbanken som sponsras av importören Treasury Wine Estates Sweden AB.
Vinbanken i Sverige AB
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar