14 december 2022

Just nu: 100 % förnybar el till inköpspris i hela 9 månader!

Skaffa 100 % förnybar el >
Varsågod! 100 % förnybar el till jul.
Vad sägs om 100 % förnybar el utan månadsavgift och örespåslag – i 9 månader?

Med ett 100 % bra elavtal slipper du månadsavgiften i 9 månader – till ett värde av 405 kr – du slipper också örespåslaget på 7,5 öre/kWh. Ingen bindningstid eller uppsägningstid. Bara 100 % förnybar el från Skellefteå Kraft, till ett riktigt bra pris.

När du blir kund hos Skellefteå Kraft får du dessutom flera andra goda ting på köpet.
Till exempel riktigt bra kundservice och tillgång till Mina sidor och vår app, där du enkelt håller koll på dina fakturor och din förbrukning. Har du tillvalet Timme för timme kan du även se din förbrukning timvis.

Självklart är vi också certifierade för Schysst elhandel för att du ska känna dig trygg. Och så håller vi på med massor av spännande projekt för att vara med och bidra till ett Sverige som drivs av 100 % förnybar kraft.

Och du? Avtalet är klart på bara några minuter. Hur enkelt och smidigt som helst. Perfekt inför jul, när du vill tänka på annat.
Skaffa 100 % förnybar el >
En ny sponsor till nyhetsbrevet
Denna vecka är vi otroligt stolta och glada att en ny sponsor valt att samarbeta med oss för att marknadsföra sitt erbjudande. Att det sedan är en partner som Skellefteå Kraft gör inte direkt saken sämre. Dom tänker precis som oss på Allaannonser att förnybart är viktigt för vår planer och allas framtid. Besök dem gärna och visa vår uppskattning!
Skaffa din lott här
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar