22 december 2022

Skadedjuren sprids nu - skydda dig innan den 24e!

Stor spridning av skadedjur under julhelgen
Om ett par dagar börjar svenskarna resa extra mycket och i väskorna följer skadedjuren med. De lever på presentpapper och matrester, och den kommande veckan innebär därför en av de värsta spridningarna av skadedjur på hela året.

Vänta inte tills du ser silverfisken krypa ut från din egen eller dina släktingars väskor - så fort de byggt bo lägger de också ägg och du riskerar att ha skadlig silverfisk i ditt hem under flera år framåt.
Med rödcederolja håller du skadeinsekterna borta för alltid
Du skyddar dig enkelt genom att spraya rödcederolja där du inte vill ha skadedjur. Den fräscha och behagliga cederträdoften håller borta skadedjur såsom klädesmal, pälsänger, mjölbaggar, vägglöss, matmal och såklart silverfisk.

Läs mer
Få 15% rabatt!
Ange rabattkoden CEDER15 i kassan så dras rabatten av automatiskt.
Begränsat erbjudande - Gäller de första 500 beställningarna
Swedish Red Cedar Oil™ Rödcederolja 85ml spray
Långsprötad Silverfisk - Bekämpningspaket
I år kom tomten tidigt med en ny sponsor
Så här inför jul är vi på Allaannonser glada att Rödceder.se är med och sponsrar veckans nyhetsbrev. Det känns ju verkligen högaktuellt nu inför julen att göra allt för att hålla skadedjuren borta från våra hem. Att man sedan kan göra det med en naturlig produkt dom rödceder låter ju helt fantastiskt. Detta måste vi testa!
Besök sponsor
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar