6 november 2022

“Bra köp!” Traditionell box med bäst prisat franskt innehåll - Vininformation

Nyhet! Falu rödvin – smakrikt rött, självklart till den svenska husmanskosten
Nu lanseras FALU RÖDVIN - ett smakrikt och mustigt FRANSKT rött vin, lika självklart till den svenska husmanskosten som regn på midsommarafton, dessutom till det BÄSTA PRISET på 195 kr!

Falu Rödvin är ett smakrikt och mustigt rött vin som precis som vår svenska kungafamilj har sitt ursprung i soliga södra Frankrike. Det ger ett generöst vin med smak av körsbär, skogshallon, vanilj och choklad.

"Saftigt, lättgillat, bärigt och gott. Funkar fint i egen majestät och definitivt till husmanskost. - BRA KÖP!" – Vinbörsen, oktober 22

Falu Rödvin är ett pris, mat- och drickvänligt vin som kommer i generös box om 3 liter, noggrant utvalt för att passa perfekt till svenska favoriter, inte minst till vår älskade svenska husmanskost. Perfekt till vår nationalrätt köttbullar med gräddsås och syrliga lingon, till en härlig höstgryta som puttrat länge på spisen, en fläskkotlett med en krämig svampsås, raggmunk med knaperstekt bacon eller till spagettin med köttfärssås. Men även till en liten ostbit efter maten såklart.

Falu Rödvin är den bäst prissatta 3-liters-boxen från Frankrike och finns att beställa för 195kr.
Falu Rödvin
Producent: JBF
Artikelnummer: 58370
Alkoholhalt: 13 %
Volym: 3000 ml
Pris: 195 kr
Importör: The Wine Team Global AB
Copyright © 2022 myTaste

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar