23 november 2022

Black Outlet: Kvalitetsviner till 43% permanent nedsatt pris! (innehåller vininfo)

Härliga vinterviner ur lagertömningen - 43% permanent nedsatt pris!

Se till att vara förberedd nu när vintern är på intåg! Här har vi samlat riktigt fina viner ur vår största lagertömning någonsin, speciellt för alla medlemmar hos AllaAnnonser.se.

Hela kalaset för endast 899 kr (nedsatt från 1591 kr)!

I samlingen bjuds det på lyxigt italienskt vulkanvin, en klassisk och fruktig italienare med 94 Luca Maroni-poäng, sydfransk smakbomb och klassisk Rioja. Viner som alla passar perfekt till en god köttbit eller vintergrytan. Självfallet skickar vi med friskt och fruktigt vitt vin som gör sig perfekt till fisk och skaldjur. Krispigt bubbel toppar såklart samlingen!

Totalt 9 flaskor för 899 kr (Du betalar i snitt under 100 kr/butelj och beställer med fri frakt hem till dörren.)

Till erbjudandet >>
* Erbjudandet gäller så länge lagret räcker.
Black week i vinets tecken
Det är tydligen inte bara på prylar du kan göra klipp under black week. Veckans sponsor Vinoteket kommer nu under black week med ett kanonerbjudande till alla mottagare av vårt nyhetsbrev. Passa på att handla kvalitetsviner till nedsatta priser precis som oss på Allaannonser kommer att göra.
Besök Vinoteket
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar