22 maj 2024

"Klockren roséchampagne som osar lyx" | Vininformation

Vintips på nätet!
BESTÄLL VINET HÄR
Hyllas av experterna
Som du kan se i annonsen ovan så har Taittinger Prestige Rosé Brut fått flera väldigt fina omdömen från diverse nyhetssajter och experter i landet. Champagneexperten Fredrik Schelin skriver bland annat "Doften är som en sommardag då jordgubbarna är solvarma och doften stiger från jordgubbslandet"

Vinbankens Jozo Glavas beskriver champagnen som "ett klockrent fynd" och "en klockren roséchampagne som osar lyx". Förutom det har vinet fått Guld från både Dryckeslistan och en fyndstämpel från Dina Viner.

Allt ovan visar vilket typ av vin vi har att göra med. Det är ett vin som nu dessutom kommer i en snygg och elegant presentförpackning och som verkligen imponerar.
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Vinbankens oberoende omdöme
"Ett prissänkt vin från 699 till 579 kronor som nu dessutom kommer i en snygg presentförpacking, För oss är detta ett klockrent fynd. En välsvarvad och snygg champagne som är sjukt bra gjord och som enklast kan beskrivas som en makalöst fin, elegant och lyxig roséchampagne. Det är energiskt, sommarbärigt och har en tydlig touch av rostat bröd och ett avslut med blodapelsin. Moussen är superfin och krämig och längden är imponerande. En klockren roséchampagne som osar lyx och som är lite av ett facit på hur en riktigt bra roséchampagne ska vara."

Jozo Glavas, Mars 2024
Taittinger
Prestige Rosé Brut
Artikelnummer: 7898
Alkoholhalt: 12%
Volym: 750 ml
Frankrike, Champagne
579 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Wine Affair Scandinavia AB.
Vinbanken
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar