16 mars 2023

Guldbelönad Rosé från Måns Zelmerlöw! | Vininformation

Vinskribenter på nätet!
Guldbelönad Rosé från Måns Zelmerlöw!
Nyheten Hola MZ Rosé som nyligen lanserades har redan blivit guldbelönad och hunnit hyllats av Sveriges vinskribenter.

Superbärigt redan i doften där smultron och hallon samsas. I smaken får du den där mjuka, färska bärigheten av skogshallon, smultron och jordgubbar som sedan kompletteras av en liten sälta och en fint balanserad syra. Vinet har nog allt man kan önska sig av ett härligt, somrigt och friskt rosé. Hatten av till Måns för MZ Rosé.
KAN BESTÄLLAS HÄR
Redaktionen rekomenderar
"Man måste erkänna att man blir smått imponerad av utvecklingen på många kändisars viner på senare tid. Det känns som att de har insett att innehållet i flaskan är det primära, och inte namnet eller ansiktet på etiketten. Nu ska man kanske inte slänga sig med världens superlativ om kändisviner generellt, men det här rosévinet i MZ-serien imponerar faktiskt. Det är superbärigt redan i doften där smultron och hallon samsas. I smaken får du den där mjuka, färska bärigheten av skogshallon, smultron och jordgubbar som sedan kompletteras av en liten sälta och en fint balanserad syra. Vinet har nog allt man kan önska sig av ett härligt, somrigt och friskt rosé. Hatten av till Måns för MZ Rosé."
"FYND!" - BG Kronstam, Vinbörsen februari 2023
Hola MZ
Rosé by Måns Zelmerlöw, 2022
Artikelnummer: 59620
Alkoholhalt: 11,5 %
Volym: 750 ml
Spanien
99 kr

Syra

Torrt - Sött

Intensitet

BESTÄLL VINET HÄR!
Guldbelönad i den åtråvärda internationella tävlingen från Gilbert & Gaillard
HOLA MZ ROSÈ KAN BESTÄLLAS HÄR!
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Hermansson & Co AB.
Vinbanken Sverige AB
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar