5 mars 2023

Det alla borde göra för ett längre friskare liv

Investera i din hälsa så blir du garanterat rik!
Vi som jobbar på Allaannonser känner alla att vi blir lite mer motiverade att ta tag i hälsan nu när vi går mot ljusare tider. Inte bara för att strandsäsongen hägrar, utan också för att vädret, ljuset och temperaturen generellt får oss lite mer motiverade. I veckans nyhetsbrev tipsar vi om artiklar som ger otroligt enkla och kraftfulla tips även för dig som kanske inte har så stor erfarenhet av både fysisk, men också mental träning. Hoppas veckans nyhetsbrev ger dig en knuff i rätt riktning!
17 enkla sätt att förbättra din hälsa – på under minuten
Har du en minut över? Jamen varför inte lägga den på något som ger dig bättre hälsa? Här är 17 enkla knep som ger ett friskare liv – supersnabbt!
Läkaren: 10 tips för hur du kan leva 10 år längre
Dina gener betyder inte allt. Med rätt kost och andra enkla vardagsvanor kan du få tio extra friska år, enligt forskaren och läkaren Bertil Marklund.
10 tips till att komma igång med träningen
Är du sugen på att börja träna efter julledigheten och känner dig driven av nytagna nyårslöften? Ibland kan det kännas motigt i starten, speciellt om man inte är van att träna sedan tidigare.
Här är kosten som vinner över alla andra dieter
LCHF, paleo eller vegetariskt. Experterna listar för- och nackdelar – och tipsar om kosten som slår ut alla dieter.
Må bättre psykiskt - bygg din inre superstyrka med expertens 5 steg
Sann styrka kommer inifrån och är avgörande för hur du klarar livets utmaningar. Men styrkan kommer inte av sig själv - du behöver träna din insida. Här får du strategin som gör dig starkare, gladare och lugnare - inifrån och ut.
14 småsaker du kan göra varje dag för att bli lyckligare
Ändra dina tankar och ditt humör med några snabba och enkla knep. Du gör både dig själv och din omgivning lite gladare varje dag!
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar