23 mars 2023

“Flytande laxrosa glädje från Spanien!” - 79kr! | Vininformation

Mat- & vin på nätet!
"FYND - Flytande laxrosa glädje från Spanien!"
- Jenny Asplund, Vinbörsen, mars 2023
Nu är det premiär för en torr, aptitretande ekologisk Cava Rosé gjord på noggrant utvalda druvor från den spännande spanska vinregionen Requena i den omåttligt populära serien Alvaroni.

Alvaroni Cava Brut Rosé är ett friskt och fruktigt mousserande vin med välbalanserad fruktsötma och syra för fräschör och elegans. Vinet passar utmärkt som aperitif och sällskapsdryck eller till sallader och lättare rätter av fisk och skaldjur.

Den inbjudande doften är elegant med inslag av jordgubb, röda äpplen, persika, och citrus. Smaken är välbalanserad fruktig med inslag av jordgubb, röda äpplen, mineralitet och citrus. Vinet skapas enligt den traditionella champagnemetoden vilket tillsammans med hela 24 månaders lagring på jästfällning ger en ytterligare bredd och djup i smaken.
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET!
"FYND!"– "Vacker, ekologisk, torr och daggfräsch Cava Rosé" – Eva Weckström, Vinbörsen, februari 2023

4,5 av 5 – "Ett givet rosébubbelköp och till kanonpris" – Boxtoppen, februari 2023

8/10 – "Mycket bra Cava!" – mousserande.se, mars 2023
Alvaroni
Cava Rosé
Artikelnummer: 50699
Alkoholhalt: 12 %
Volym: 750 ml
Frankrike
79 kr
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET!
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Fields Wine Company AB.
Receptkort Sverige AB
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar