3 september 2023

Tipsen haglar

Smått & gott
När anser du att det blivit höst? September har iallafall tågat in och vare sig man vill eller ej får man inse att kvällarna blir mörkare och nätterna svala. Nedan har vi samlat lite artiklar med tips som vi på AllaAnnonser redaktion tycker är av intresse inför årstids-skiftet.

Knepet med badrumsfogarna är en riktig "time saver" och gör en stor inverkan på helhetsintrycket i ditt badrum. Ett annat trick för att ge hemmet ett litet ansiktslyft är att plocka in växter och blommor utifrån. Eller byta ut din konst eller bara växla innehållet i dina ramar till till exempel något du klippt ut ur en tidning eller något du själv målat? Personligt och exklusivt på samma gång!

Så putsar du fönster – utan ränder!
En skvätt diskmedel och rätt teknik och vips så är det superenkelt att putsa fönster. Så här går du till väga steg för steg.
5 smarta budgetknep som lyfter inredningen
Att skapa en ny känsla i hemmet behöver inte innebära dyra inköp – lyft i stället inredningen med enkla budgetknep som ger inredningen en skjuts. Här tipsar vi om 5 budgetknep att inspireras av.
Geniala knepet för att hålla fogarna rena i badrummet
Det här tricket för att hålla kaklet rent är busenkelt – men det fungerar!
5 vanliga maträtter du aldrig ska värma i mikron – och varför
Hösten närmar sig med stormsteg och vi går tillbaka till jobb, rutiner – och såklart matlåda.
Sveriges terrorhotnivå har höjts – det behöver du veta
Sveriges terrorhotnivå har höjts från nivå tre till nivå fyra. Men vad innebär egentligen förändringen, och hur ska man som civilperson förhålla sig till det? Här är svaren på de vanligaste frågorna.
Boosta huden efter sommaren – med 3 effektiva produkter
Efter en sommar med långa dagar på stranden och mycket solskydd i ansiktet är det lätt att huden hamnar ur rutin. Vi tipsar om tre produkter med effektiva ingredienser som kommer ta din hudvårdsrutin till nästa nivå.
Senaste annonserna
SB Online Sweden AB, Vasagatan 13, Stockholm
berit.georgsson.morris@blogger.com, du får detta nyhetsbrev för att du tidigare använt tjänster från oss. Vill du inte längre ha våra uppskattade nyhetsbrev, avanmäl dig här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar