28 september 2023

Ragu alla bolognese <3 Camera Rosso | "BRA KÖP!" - 89 kr | Vininformation

Mat- & vintips på nätet!
Italiensk Sangiovese som passar utmärkt till Ragu alla bolognese!
Italienska viner är kända för sin förmåga att förmedla en genuin känsla av livets goda. De skapar en inbjudande atmosfär som omger gemenskap och minnesvärda stunder vid middagsbordet. Ett sådant vin som smälter perfekt in i denna harmoniska bild är Camera Rosso - en hyllning till den djupt rotade italienska vintraditionen.

Det är ett välbalanserat vin med en personlig touch som erbjuder utmärkt värde för priset. Kombinerat med en mustig Ragu alla bolognese, kommer Camera Rosso verkligen till sin rätt. Denna kombination förenar det fylliga vinets struktur med de härliga smakerna av en traditionell bolognese. Camera Rosso är ett utmärkt sällskapsvin som också passar en avslappnad kväll med pizza och vänner på ett minnesvärt sätt!
BESTÄLL VINET HÄR
Omdömen från Sveriges vinexperter

"BRA KÖP!"
"Funkar till det mesta i det italienska köket"

Bengt Göran Kronstam,
Vinbörsen, April 2023

"Härligt rött vin med markerat fruktig karaktär"
Johan Franco Cereceda,
Chefredaktör Vinliv, Maj 2023

Ragu alla bolognese ❤️ Camera Rosso

TILL RECEPT & VINTIPS!
Camera Rosso
2022
Artikelnummer: 71630
Alkoholhalt: 12,5%
Volym: 750 ml
Italien, Emilia-Romagna, Rubicone

"Ett solkysst vin med en rejäl doft av Italien. Här får du ett ungt och intensivt vin där den lagom mogna frukten kommer fram på ett snyggt sätt. I doften kommer du känna av de mörka körsbären, björnbär, skogshallon och mörka plommon. Här kommer även den där sangiovetypiska kryddigheten och örtigheten fram på ett snyggt sätt, som gör att det här vinet passar utmärkt till många italienska rätter. Snyggt gjort och definitivt värt en bit över 89 kronor!"
89 kr
HÄR BESTÄLLER DU VINET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Sophronie Wines AB.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar