21 september 2023

Pasta, pizza, vino rosso! - Upptäck elegansen hos Camera Rosso | Vininformation

Vintips på nätet!
Italiensk Sangiovese i perfekt harmoni! - Upptäck elegansen hos
Camera Rosso
Italienska viner har en unik förmåga att fånga essensen av det ljuva livet. De bjuder in till uppsluppen gemenskap och skapar minnen kring god mat och fantastiskt vin. Ett sådant vin som bidrar till denna magiska harmoni är Camera Rosso, en hyllning till den italienska vinkulturen.

Det här är ett sällskapligt vin med stor personlighet som erbjuder mycket "bang for the buck". Det fungerar lika bra till en värmande pasta bolognese som till en pizzakväll med vinglada vänner.

BESTÄLL VINET HÄR
Omdömen från Sveriges vinexperter

"BRA KÖP!"
"Funkar till det mesta i det italienska köket"

Bengt Göran Kronstam,
Vinbörsen, April 2023

"Härligt rött vin med markerat fruktig karaktär"
Johan Franco Cereceda,
Chefredaktör Vinliv, Maj 2023

Camera Rosso
2022
Artikelnummer: 71630
Alkoholhalt: 12,5%
Volym: 750 ml
Italien, Emilia-Romagna, Rubicone

"Ett solkysst vin med en rejäl doft av Italien. Här får du ett ungt och intensivt vin där den lagom mogna frukten kommer fram på ett snyggt sätt. I doften kommer du känna av de mörka körsbären, björnbär, skogshallon och mörka plommon. Här kommer även den där sangiovetypiska kryddigheten och örtigheten fram på ett snyggt sätt, som gör att det här vinet passar utmärkt till många italienska rätter. Snyggt gjort och definitivt värt en bit över 89 kronor!"
89 kr

Strävhet

Intensitet

Syra

HÄR BESTÄLLER DU VINET
Okomplicerad stil där smaken och frukten står i centrum!
Precis som en minimalistisk och elegant design kan göra underverk, levererar Camera Rosso en okomplicerad stil där smaken och frukten står i centrum. Varje enskild nyans i vinet ger ett intryck av tillgänglighet och elegans. För endast 89 kr på Systembolaget får du en upplevelse i absolut toppklass!

Läs gärna hela artikeln om vinet på vår sajt!
LÄS HELA ARTIKELN HÄR!
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Sophronie Wines AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar