14 september 2023

Dundernyheten POSE Sparkling | – Ett vin som imponerar på både amatörer och finsmakare! | Vininformation

Mat & vintips på nätet!
BESTÄLL VINET HÄR
– Ett vin som imponerar på både amatörer och finsmakare!
Den extraordinära smaken präglas av livliga bubblor och en uppfriskande doft av citrus, päron, honungsmelon, fläder och kryddor som fängslar dina sinnen. Smakupplevelsen är harmonisk och efterföljs av nyanser av citrus, päron, fläder och mineraler - en dryck som imponerar på såväl amatörer som finsmakare.

POSE Sparkling Brut Blanc de Blanc är inte bara en fest för smaklökarna, utan också väldigt prisvärd med sitt överkomliga pris på endast 79 kr.
Vintips från Sveriges vinexperter
"Ett nytt bubbel från Italien för under fyra tjugolappar med ett modemedvetet namn som osökt för tankarna både till artisten Madonna och catwalken. "Don't just stand there, let's get to it. Strike a pose, there's nothing to it".

"Insidan är ungdomlig, okomplicerad tillika oopretto. Vinet visar upp smaker av gröna krusbär, äpplen med namnet Granny Smith, citruszest samt gråpäron och ett uns av vita blommor."

"TIPS!"
Jenny Asplund, Vinbörsen,
September 2023
POSE
Sparkling Brut
Blanc-de-Blancs, 2022
Artikelnummer: 58829
Alkoholhalt: 11,5 %
Volym: 750 ml
Italien
79 kr

Syra

Torrt-Sött

Intensitet

HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Det perfekta valet till skaldjur!
POSE Sparkling Brut Blanc de Blanc är idealisk som aperitif. Men framförallt är detta bubbel en riktig hit att kombinera med färska skaldjur!
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
En nyhet som imponerar!

POSE Sparkling Brut Blanc-de-Blancs, 2022
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Providential Wines & Spirits AB.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar