23 augusti 2023

Succésagan fortsätter! Cabernet Sauvignon för endast 64 kr! | Vininformation

Vinskribenter på nätet!
SUCCÉSAGAN FORTSÄTTER!
Don Simon Nature Cabernet Sauvignon är här!
Efter den överväldigande succén med Don Simon Sangria, Chardonnay och Rosé är det nu dags för nästa succékapitel!

Don Simon Nature Cabernet Sauvignon är det senaste tillskottet till den omtyckta vinserien. Med ett oslagbart pris på endast 64 kr, fortsätter Don Simon att erbjuda en fantastisk smakupplevelse och prisvärdhet i sina viner!

Det fruktiga vinet lockar med sina härliga toner av mörka bär och kryddor, vilket gör det till det perfekta valet för sociala tillfällen och middagar.
KAN BESTÄLLAS HÄR!
Tips från redaktionen!
"En perfekt följeslagare för prat och fest, samt till kött, fågel och vegetariskt!"
Don Simon Nature
Cabernet Sauvignon
Artikelnummer: 53343
Alkoholhalt: 12,5 %
Volym: 750 ml
Spanien
64 kr
KAN BESTÄLLAS HÄR!
Skål för hållbarhet och gott vin till fantastiskt pris!
Don Simon Nature Chardonnay är producerat av den spanska producenten García Carrión som är branschledare inom hållbarhet. De har tagit sitt ansvar för miljön på allvar och vinet är tillverkat med hållbara metoder. Dessutom kommer det i en lättviktsflaska om endast 395 gram, vilket ger lägre utsläpp i transport och en extra god känsla i magen när du gör ett hållbart val.

Varumärket Don Simon har funnits på Systembolaget i många år och deras Sangria, Chardonnay och Rosé är nu en riktig klassiker både här i Sverige och runt om i världen. Det är inte svårt att förstå varför - Don Simon står alltid för hög kvalitet till ett svårslaget pris.
KAN BESTÄLLAS HÄR!
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Bibendum AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar