3 augusti 2023

Champagnen som bara säljs i Sverige | Vininformation

Vintips på nätet!
HITTA VINET HÄR
Varför säljs Palmer & Co Vintage Brut 2016 enbart på Systembolaget?
När vi på Vinbanken gjorde en lång intervju med Rémi Verviere, vd för Palmer & Co, för ett antal veckor sedan så fick vi reda på att deras årngångsbetecknade champagne från 2016 endast går att hitta på ett ställe i hela världen - nämligen Systembolaget. Orsaken till detta är att Palmer & Co hade ett löfte till Systembolaget om att tillgodose den svenska marknaden med tillräckligt många flaskor. Och då räckte produktionen inte till övriga världen, så champagnehuset fattade beslut om att hålla sitt löfte och enbart sälja den populära champagnen i Sverige.
LÄS INTERVJU MED RÉMI VERVIERE HÄR
Recension!
I Sverige i dag är det tre personer som kan titulera sig Master of Wine, som är den allra finaste titeln man kan ha inom vinvärlden och som tar många år att uppnå. En av dessa är Madeleine Stenwreth, som anses vara en av de absolut mest kunniga vinexperterna i Sverige i dag. När hon ger omdömet "Allt en vintage-champagne ska ha" till ett vin så vet man att det är en produkt av allra högsta kvalitet. Och det mest fascinerande i fallet med vinet hon syftar till är att det enbart går att hitta i Sverige av alla länder.
Palmer & Co
Vintage Brut, 2016
Artikelnummer: 7867
Alkoholhalt: 12%
Volym: 750 ml
Frankrike, Champagne
429 kr
HÄR FINNS CHAMPAGNEN
Palmer & Co - champagnehuset som tagit Sverige med storm
Den senaste tiden har du kunnat läsa en rad artiklar om champagnehuset Palmer & Co hos oss på Vinbanken. Bland annat om dess historia, hur de skapades och deras stenhårda krav på bönderna som odlar druvorna.

I en lång intervju med Vinbanken berättar vd:n Rémi Verviera om tanken med champagnehuset, hur de skapades och vad som gör Palmer & Co till ett unikt champagnehuset i dagens vinvärld. Så om du har några minuter över så kan vi varmt rekommendera långläsningen om Palmer & Co som du kan hitta direkt nedan.
LÄS HELA REPORTAGET HÄR
Vinbanken är en nyhetssajt och kunskapsbank som vill hjälpa dig som konsument att hitta de rätta vinerna för dig och ditt tillfälle. Hos Vinbanken ska du kunna hitta nyheter, trender och upptäcka smakkombinationer som du inte trodde fanns.

Vinbanken bevakar alla produkter i Systembolagets sortiment. Vi tipsar endast om viner som du kan köpa via Systembolaget. Vinbanken och Systembolaget har inget kommersiellt samarbete. Detta är en annons från importören Provinum Vinhandel AB.
vinbanken.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Vinbanken? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar