28 augusti 2023

Nyhet från Jill Johnson - lanserar nytt vitt vin som hyllas | Vininformation

Mat & vintips på nätet!
BESTÄLL VINET HÄR
Sommeliern Jill Johnsons nya vin i populära serien Nashville Stories
Vår samarbetspartner Vinbanken fick för några månader sedan en lång pratstund med den populära och folkkära countryartisten Jill Johnson. Då berättade hon att hennes dröm var att lansera ett nytt vitt vin som främst är gjort på druvan sauvignon blanc. Och nu står det klart att hennes dröm går i uppfyllelse med lanseringen av hennes nya vita vin. Jill Johnson är en av få kändisar som faktiskt också kan kalla sig för sommelier, vilket säger en del om hennes ambitionsnivå och vad hon vill med sina viner.
LÄS HELA INTERVJUN MED JILL JOHNSON HÄR
Recension av vinet
Ett ungt, piggt och friskt vin med tydliga sauvignon blanc-toner där du kommer känna av päron, gröna äpplen, krusbär, färska örter och citrus. Låt gärna vinet få lite luft, för då kommer dess rätta karaktärer fram och man får ett ännu större djup i vinet. Intressant och imponerande. För 99 kronor är det definitivt prisvärt!
/Jozo Glavas, Vinbanken, augusti 2023

Bra köp!
/Vinbörsen, augusti 2023
Nashville Stories
Jill Johnson Proudly Presents Organic White, 2022
Artikelnummer: 55855
Alkoholhalt: 12%
Volym: 750 ml
Frankrike
99 kr
HÄR KAN DU BESTÄLLA VINET
Recept på fylld pasta med kräftor
Om du tröttnat på alla kräftskivor men ändå är sugen på kräftor så är den här rätten perfekt för dig. Hemgjord pasta som du sedan fyller med en smakrik blandning av kräftor och mascarpone. Sanslöst gott, krämigt och smakrikt, och en rätt som passar alldeles utmärkt ihop med Jill Johnsons senaste vin.
TILL RECEPTET
Hos Receptkort ska du kunna hitta nyheter, trender och uppleva smaker som du trodde inte fanns. Vi vill ge dig som matälskare inspiration och tips på passande dryckeskombinationer ihop med recept.

Receptkort bevakar även alla produkter i Systembolagets sortiment tillsammans med sin samarbetspartner Vinbanken. Ihop tipsar vi endast om viner och drycker som du kan köpa via Systembolaget. Receptkort och dess samarbetspartners har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget.

Detta vintips är en annons från Receptkort som sponsras av importören Spring Wine And Spirits AB.
receptkort.se
Se webbversion av mailet
Vill du inte längre få nyhetsbrev av Receptkort? Avregistrera dig här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar